Kędzior Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Pany pomoże ktoś, mam dokładnie tak samo jak w tym wątku... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173005.0 moja jeździ autem więc lepiej to szybko zrobić co by się nie stresowała podczas jazdy ( ja myślę, że to jakiś przekaźnik...ale gdzie on jest i jak wygląda ) wyskoczyles jak Filip z konopii :polew:moja rada: sprzedaj to padło w piz*u mnie się niepodoba
Miszka82 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no ja dotarłem do domu po robocie, na spota znów nie dało rady...kiedy się to wszystko skończy
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no i degustacja zaliczona browarek na dole w barze a i za dziewczynami troche wzrokiem powodzil :kox:
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no i degustacja zaliczona Diman a ile lat ma ta Degustacja? blond czy ciemne wlosy?
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no i degustacja zaliczona Diman a ile lat ma ta Degustacja? blond czy ciemne wlosy? e no 20+ no i oczywiscie ciemne wlosy blond mam w domu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no i degustacja zaliczona browarek na dole w barze a i za dziewczynami troche wzrokiem powodzil :kox: jesteś na wyjeździe? :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no i degustacja zaliczona browarek na dole w barze a i za dziewczynami troche wzrokiem powodzil :kox: jesteś na wyjeździe? :gwizdanie: no niestety znowu na sierpcu [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 20:56_________________________________________________ no i degustacja zaliczona Diman a ile lat ma ta Degustacja? blond czy ciemne wlosy? no ale wczoraj zajefajna blondyna za barem byla :kox:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 taaaaakie buty Damian nic nie wiedziałem :gwizdanie:
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no i degustacja zaliczona Diman a ile lat ma ta Degustacja? blond czy ciemne wlosy? e no 20+ no i oczywiscie ciemne wlosy blond mam w domu :gwizdanie: brzmi jak "Fantazja" :polew: :polew:
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 taaaaakie buty Damian nic nie wiedziałem :gwizdanie: a co miales jakies konkretne plany dla mnie a po za tym jakby nie delegacja to bym na spocie w kato byl i sie ślizgał na dolince [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 21:04_________________________________________________ no i degustacja zaliczona Diman a ile lat ma ta Degustacja? blond czy ciemne wlosy? e no 20+ no i oczywiscie ciemne wlosy blond mam w domu :gwizdanie: brzmi jak "Fantazja" :polew: :polew: "bo fantazja jest od tego aby bawic sie aby bawic sie na calego " :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 taaaaakie buty Damian nic nie wiedziałem :gwizdanie: a co miales jakies konkretne plany dla mnie a po za tym jakby nie delegacja to bym na spocie w kato byl i sie ślizgał na dolince nie no, nie miałem żadnych planów zdziwiłem się że nie jedziesz na spota
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 taaaaakie buty Damian nic nie wiedziałem :gwizdanie: a co miales jakies konkretne plany dla mnie a po za tym jakby nie delegacja to bym na spocie w kato byl i sie ślizgał na dolince nie no, nie miałem żadnych planów zdziwiłem się że nie jedziesz na spota no wlasnie bylbym gdyby nie wyjazd ;(
seves Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 taaaaakie buty Damian nic nie wiedziałem :gwizdanie: a co miales jakies konkretne plany dla mnie a po za tym jakby nie delegacja to bym na spocie w kato byl i sie ślizgał na dolince [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 21:04_________________________________________________ no i degustacja zaliczona Diman a ile lat ma ta Degustacja? blond czy ciemne wlosy? e no 20+ no i oczywiscie ciemne wlosy blond mam w domu :gwizdanie: brzmi jak "Fantazja" :polew: :polew: "bo fantazja jest od tego aby bawic sie aby bawic sie na calego " :gwizdanie: hahahhahahah :kox: :kox: [br]Dopisany: 30 Listopad 2010, 21:14_________________________________________________ taaaaakie buty Damian nic nie wiedziałem :gwizdanie: a co miales jakies konkretne plany dla mnie a po za tym jakby nie delegacja to bym na spocie w kato byl i sie ślizgał na dolince nie no, nie miałem żadnych planów zdziwiłem się że nie jedziesz na spota no wlasnie bylbym gdyby nie wyjazd ;( poslizgamy sie jeszcze tej zimy mam nadzieje :kox: :kox:
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 taaaaakie buty Damian nic nie wiedziałem :gwizdanie: a co miales jakies konkretne plany dla mnie a po za tym jakby nie delegacja to bym na spocie w kato byl i sie ślizgał na dolince nie no, nie miałem żadnych planów zdziwiłem się że nie jedziesz na spota no wlasnie bylbym gdyby nie wyjazd ;( poslizgamy sie jeszcze tej zimy mam nadzieje :kox: :kox: no ja mysle ze na pewno
diman Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 3majcie sie Synki ja sie zbieram nara
akjam Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 leszcze po spocie! Ci co nie mogli dojechać na spota bo za daleko - wybaczone. Reszta... Jak to powiedział keżor kilka stron wcześniej - ciuliki... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi