Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 od dzisiaj leci Jackass 3-D w multikinie np. Zabrze, koszt biletu 25-30 zł kiedy idziemy? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:25_________________________________________________
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 od dzisiaj leci Jackass 3-D w multikinie np. Zabrze, koszt biletu 25-30 zł kiedy idziemy? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:25_________________________________________________ zajebioza a nie lepiej zgadać się gdzieś w kato ? nie to, że mi się nie chce jechać do Zabrza Ja jestem chętny [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 16:37_________________________________________________podobna laska pracuje w magro, w sosnowcu ( podobna do tej drugiej z kolei, z ta ciemną karnacją ) niezły bicik
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 w Kato nie ma Multikina ale jest Cinema City więc tam możemy się wybrać niech Ci będzie, do Kato mam lepszy dojazd :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 w Kato nie ma Multikina ale jest Cinema City więc tam możemy się wybrać niech Ci będzie, do Kato mam lepszy dojazd :gwizdanie: no widzisz
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 niedziela? różnica w bilecie to 3 zł między weekendem a resztą tygodnia czyli w tygodniu 25 zł a w sobotę/niedzielę 28 zł oczywiście w 3D
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 niedziela? różnica w bilecie to 3 zł między weekendem a resztą tygodnia czyli w tygodniu 25 zł a w sobotę/niedzielę 28 zł oczywiście w 3D jeszcze nie wiem kiedy idę na urodziny czy w sobotę, czy w niedzielę
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 no spoko mi nie pasuje niedziela z rana - idę do roboty
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 no spoko mi nie pasuje niedziela z rana - idę do roboty za samą barbórkę, to ty byś kupił drugą A4kę :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 no spoko mi nie pasuje niedziela z rana - idę do roboty za samą barbórkę, to ty byś kupił drugą A4kę :gwizdanie: taaaaaa
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 no spoko mi nie pasuje niedziela z rana - idę do roboty za samą barbórkę, to ty byś kupił drugą A4kę :gwizdanie: taaaaaa no ADP bys kupił
Adrenalina Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 niedziela? różnica w bilecie to 3 zł między weekendem a resztą tygodnia czyli w tygodniu 25 zł a w sobotę/niedzielę 28 zł oczywiście w 3D jeszcze nie wiem kiedy idę na urodziny czy w sobotę, czy w niedzielę w niedzielę idziemy na urodziny
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Witka pięknie pruszy, ciekawe jak to jest z Quattro no spoko mi nie pasuje niedziela z rana - idę do roboty za samą barbórkę, to ty byś kupił drugą A4kę :gwizdanie: taaaaaa no ADP bys kupił na ADR by brakło ps Akjam zmień ten Swój awatar bo to już nie ta fura co kiedyś :gwizdanie: ale listwy boczne s line KTÓRYCH NIE MASZ robią robotę w chuuuj, teraz jak widzę przejeżdżające B6 lub B7 i nie ma tych listw to jakoś mnie od razu odrzuca
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a dzisiaj w robocie jeden klient gorol mnie tak wqrwił, że nie wytrzymałem. Minęła jakaś godzina od naszej rozmowy, zastrzegłem swój priv nr i zadzowniłem do niego powiedziałem mu, że jest frajerem i że ktoś właśnie rucha jego żonę w domu, po czym się rozłączyłem PS. Mam nadzieję, że mnie nie poznał po głosie
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a dzisiaj w robocie jeden klient gorol mnie tak wqrwił, że nie wytrzymałem. Minęła jakaś godzina od naszej rozmowy, zastrzegłem swój priv nr i zadzowniłem do niego powiedziałem mu, że jest frajerem i że ktoś właśnie rucha jego żonę w domu, po czym się rozłączyłem PS. Mam nadzieję, że mnie nie poznał po głosie w sumie to mu powiedziałeś prawdę bo ja dziś ruchałem jakąś suczkę z SO i mówiła że jej chop do ASO pojechał
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 a dzisiaj w robocie jeden klient gorol mnie tak wqrwił, że nie wytrzymałem. Minęła jakaś godzina od naszej rozmowy, zastrzegłem swój priv nr i zadzowniłem do niego powiedziałem mu, że jest frajerem i że ktoś właśnie rucha jego żonę w domu, po czym się rozłączyłem PS. Mam nadzieję, że mnie nie poznał po głosie w sumie to mu powiedziałeś prawdę bo ja dziś ruchałem jakąś suczkę z SO i mówiła że jej chop do ASO pojechał nie wiem jaką żonę ma ten kolo, ale on ma z 60 lat ( stary ciulas)
keżor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 może we wtorek , zamiast na spota to pójdymy do kina na tego jackassa
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 może we wtorek , zamiast na spota to pójdymy do kina na tego jackassa można, ja jestem elastyczny ( tylko, że kończę robotę o 20 )
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 może we wtorek , zamiast na spota to pójdymy do kina na tego jackassa można, ja jestem elastyczny ( tylko, że kończę robotę o 20 ) ja jestem za ale zapewne będę w robocie do późna zwłaszcza przez ten śnieg
Kędzior Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 siema ciekawe jak to jest z Quattro dość zacnie najwyższy czas zacząć
Rekomendowane odpowiedzi