Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ZOSTANĘ OJCEM :drool: Gratuluje kiedy
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to pyrsk dewiant, alkoholik, pener, żul, degenerat, najgorszy kto to jest pener ? apropo ZOSTANĘ OJCEM :drool: a wy c**jki wujkami więc powód do świętowania jest kongratulejszyns
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ZOSTANĘ OJCEM :drool: Gratuluje kiedy no nie wiem, ale ja już
Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 ZOSTANĘ OJCEM :drool: Gratuluje kiedy no nie wiem, ale ja już Właśnie tak się zastanawiałem czemu non stop nam tu tylko pyrsk i pyrsk
Miszka82 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 przypadkiem jest u mnie Kędzior spontan :polew:
Bulik Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 apropo ZOSTANĘ OJCEM :drool: a wy c**jki wujkami więc powód do świętowania jest no to Gratulacje padre :oklaski:
talib1990 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Stanley gratulacje, wychowaj jak swoje :decayed:
Bulik Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Stanley gratulacje, wychowaj jak swoje :decayed: :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no to pyrsk dewiant, alkoholik, pener, żul, degenerat, najgorszy kto to jest pener ? apropo ZOSTANĘ OJCEM :drool: a wy c**jki wujkami więc powód do świętowania jest SUPER Gratulacje... :good: :good: A kto jest tym szczęśliwym ojcem ???? :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzięki Żłoby za życzenia Basia, Artur, GRATULACJE Ps. jak byśmy wiedzieli że Kędzior jest u Was to byśmy wpadli, bo zabalowaliśmy na kato
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzięki Żłoby za życzenia Basia, Artur, GRATULACJE Ps. jak byśmy wiedzieli że Kędzior jest u Was to byśmy wpadli, bo zabalowaliśmy na kato jak byśmy wiedzieli że Kędzior przyjedzie to byśmy siedzieli cicho ze Stasiem i udawalibyśmy ze nas nie ma :polew:
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzięki Żłoby za życzenia Basia, Artur, GRATULACJE Ps. jak byśmy wiedzieli że Kędzior jest u Was to byśmy wpadli, bo zabalowaliśmy na kato jak byśmy wiedzieli że Kędzior przyjedzie to byśmy siedzieli cicho ze Stasiem i udawalibyśmy ze nas nie ma :polew: aha a był taki plan, dzwonimy do Stasia szkoda noo szkoda, nieźle byśmy się napili
Adrenalina Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzięki Żłoby za życzenia Basia, Artur, GRATULACJE Ps. jak byśmy wiedzieli że Kędzior jest u Was to byśmy wpadli, bo zabalowaliśmy na kato jak byśmy wiedzieli że Kędzior przyjedzie to byśmy siedzieli cicho ze Stasiem i udawalibyśmy ze nas nie ma :polew: aha a był taki plan, dzwonimy do Stasia szkoda noo szkoda, nieźle byśmy się napili ja nie
talib1990 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 chłopaki krótka piłka.... ślizgamy się gdzieś??
stanley Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 chłopaki krótka piłka.... ślizgamy się gdzieś?? ja yhymm :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 13:29_________________________________________________idziemy w miasto
Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 chłopaki krótka piłka.... ślizgamy się gdzieś?? Wszyscy balują albo balowali i nie mają siły. Poza tym każdy parking jest za***any śniegiem, przynajmniej wczoraj tak było
Pucek Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 chłopaki krótka piłka.... ślizgamy się gdzieś?? Wszyscy balują albo balowali i nie mają siły. Poza tym każdy parking jest za***any śniegiem, przynajmniej wczoraj tak było to chyba dobrze wczoraj upalaliśmy na Arenie, nawet Mironowe 3.0 są filmiki, ale nie ma co ich wrzucać do internetu aaa i 4 motion też jeździło :>[br]Dopisany: 04 Grudzień 2010, 13:45_________________________________________________Baśka, noo co zrobisz, ale na wiosnę będzie wysyp dzieci że niby kolejna miejscówka spalona? :/
talib1990 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 zgadzam się z Puckiem śnieg na parkingach to jest dla nas raj :tongue4:
Bulczas Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dobrze że jest śnieg. Nie wiem jak inne parkingi ale na realu u mnie zrobili takie ścieżki a z reszty usypali takie kupy
Rekomendowane odpowiedzi