talib1990 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 witka dzisiaj audice odpalałem o 7 to było -17 fajna dziara co
diman Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 w piękną niedziele a czemuż ona dla ciebie taka piękna...? bo sloneczna i mikolaj przyszedl szkoda ze tylko do dzieci ale ja go widzialem przynajmniej
mech15 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 do taliba to dopiero przyszedł mikołaj :gwizdanie: :gwizdanie: :kox:
talib1990 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 do taliba to dopiero przyszedł mikołaj :gwizdanie: :gwizdanie: :kox: Mikołaj to jest jutro:D mam nadzieje, że będzie ostryyy :evil:
Bulik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mikołaj to jest jutro:D mam nadzieje, że będzie ostryyy :evil: a co przyjdzie z nożem ???
A4 Mario Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mikołaj to jest jutro:D mam nadzieje, że będzie ostryyy :evil: a co przyjdzie z nożem ??? Liczy że jego mikołajem bedzie jego panna z pejczem w ręcę i będzie go karciła za to że był niegrzeczny.... :polew:
Bulik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mikołaj to jest jutro:D mam nadzieje, że będzie ostryyy :evil: a co przyjdzie z nożem ??? Liczy że jego mikołajem bedzie jego panna z pejczem w ręcę i będzie go karciła za to że był niegrzeczny.... :polew: a to sorry
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 yo Mam Talent III - Kamil Bednarek ale bania Stan opijam twoje Tatostwo
A4 Mario Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 yo Mam Talent III - Kamil Bednarek ale bania Stan opijam twoje Tatostwo Miszka ty to jestes po tyłach....Kamil to juz przeszłosc...
Bulik Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 yo Mam Talent III - Kamil Bednarek ale bania Stan opijam twoje Tatostwo a kiedy opijesz twoje ?? :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Mikołaj to jest jutro:D mam nadzieje, że będzie ostryyy :evil: a co przyjdzie z nożem ??? Liczy że jego mikołajem bedzie jego panna z pejczem w ręcę i będzie go karciła za to że był niegrzeczny.... :polew: nie mam panny:) mam kolezanki
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 yo Mam Talent III - Kamil Bednarek ale bania Stan opijam twoje Tatostwo Miszka ty to jestes po tyłach....Kamil to juz przeszłosc... mylisz się kolego, jest dobry [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 16:31_________________________________________________ yo Mam Talent III - Kamil Bednarek ale bania Stan opijam twoje Tatostwo a kiedy opijesz twoje ?? :gwizdanie: jak w końcu zarucham [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 16:32_________________________________________________czasem nie da się zacytować poprawnie
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 nie będę owijał w bawełnę, z d*py do ryja było by nieźle
mech15 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 mógłbyś przynajmniej napisać z D do B... :decayed:
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 witka dzisiaj audice odpalałem o 7 to było -17 fajna dziara co ruchałeś ją ?[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 17:18_________________________________________________ dzięki ludziska a Wy się starajcie, bo jak widać ostatnio przynależność do Katowickich zobowiązuje no tyle ludzi powpadało , że sie ciesze , że już nie jestem z Martą :polew: ja bym mógł z nią wpaść
Bulczas Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha
Pucek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 piszą że bosch to gówno :gwizdanie: polecali Mot-Gum, Polska firma, kupiłem, chodzą cicho, dobrze zbierają, nie narzekam, a dzisiaj brat kupił jakieś Alco z makro i jutro zdam relację jak się spisują
Miszka82 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Panowie jakie wycieraczki kupić :gwizdanie: Kupiłem rok temu valeo i teraz piszczą i h*ja zbierają. Jakieś tanie czy zainwestować w boscha odradzam te z OBI, na lato są ok ale w zimie napierdalają jak szalone - no ale kosztuja 10 zł szt
Rekomendowane odpowiedzi