Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też właśnie słyszałem że te Motgumy są ok. A można je dostać gdzieś tutaj czy tylko wysyłkowo?

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Też właśnie słyszałem że te Motgumy są ok. A można je dostać gdzieś tutaj czy tylko wysyłkowo?

ja zamawiałem na stronie :wink4:

Opublikowano

fajna felga

p1020860res.jpg

p1020863res.jpg

p1020864res_1.jpg

p1020864res.jpg

p1020875res.jpg

p1020878res.jpg

p1020883res.jpg

także tegoo :slina::decayed:
Opublikowano

no tyle ludzi powpadało , że sie ciesze , że już nie jestem z Martą :polew: :polew: :polew:

ja bym mógł z nią wpaść :naughty:

a Ci jebne :decayed:

a w ogóle to siema z rana :P

05122010611.jpg

05122010608.jpg

05122010609.jpg

05122010607.jpg

tak! było za***iście :kox:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 19:45_________________________________________________

witka

dzisiaj audice odpalałem o 7 to było -17 :)

0000026.th.jpg

fajna dziara co :decayed:

zastanawia mnie co jej powiedziałeś nakrywając ją klubową koszulką i cykając jej fotke :decayed:

"ej zrobie sobie fotke ,bo mi koledzy z klubu nie uwierzą że Cie ruchałem " :decayed: :decayed:

Opublikowano

psssyt :decayed:

Opublikowano

stasiu w ktorym miesiaca jest twoja wybranka wiecie juz :mysli:

Opublikowano

coś koło 7go tygodnia, to stało się chyba wtedy jak mnie brała śpiocha :gwizdanie:

Opublikowano

05122010611.jpg

el bandito :decayed:
Opublikowano

coś koło 7go tygodnia, to stało się chyba wtedy jak mnie brała śpiocha :gwizdanie:

:decayed:
Opublikowano

:siema: z wieczora!

Co tam słychować? Jakieś nowe ciąże? :naughty:

Keżor warunki chyba nie idelane? :cool1:

Opublikowano

warunki za***iste :) na fotkach jest część stoku zamknięta , a tam gdzie jeździliśmy , było równiutko , ubity śnieg , zero kamieni , myśmy naostrzyli sprzęcik to sie latało za***iście. potem wyszedł lód , ale przy ostrych krawędziach nie miało to znaczenia :kox:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 20:53_________________________________________________

05122010611.jpg

el bandito :decayed:

si :guma:
Opublikowano

kiedys jezdzilem przy -21 stopni i masakra byla wszystko zamarzalo a tu widze duzo sie nie roznila wiec raczej tez sie dobrze nie jezdzilo :przebiegly:

Opublikowano

warunki za***iste :) na fotkach jest część stoku zamknięta , a tam gdzie jeździliśmy , było równiutko , ubity śnieg , zero kamieni , myśmy naostrzyli sprzęcik to sie latało za***iście. potem wyszedł lód , ale przy ostrych krawędziach nie miało to znaczenia :kox:
Jak jest lód to nie wiem jakbyś miał krewędź zrobioną to d*pa. :confused4: No ale uwierzę Ci. :wink4:
Opublikowano

Jak jest lód to nie wiem jakbyś miał krewędź zrobioną to pupa. :confused4: No ale uwierzę Ci. :wink4:

na sankach i tak by było najlepiej :decayed:

w sobote ze Stasiem na takich śmigaliśmy :kox:

Sanki%201.jpg

takie coś by się przydało kupić :kox: :kox: :kox: :kox:

sanki.jpg

Opublikowano

warunki za***iste :) na fotkach jest część stoku zamknięta , a tam gdzie jeździliśmy , było równiutko , ubity śnieg , zero kamieni , myśmy naostrzyli sprzęcik to sie latało za***iście. potem wyszedł lód , ale przy ostrych krawędziach nie miało to znaczenia :kox:
Jak jest lód to nie wiem jakbyś miał krewędź zrobioną to pupa. :confused4: No ale uwierzę Ci. :wink4:

dawaliśmy rade :decayed: nie mówie , że było lodowisko z góry na dół , ale wyłaziły płaty lodu gdzie bez krawędzi naostrzonych na bank by była gleba :wink4:

kiedys jezdzilem przy -21 stopni i masakra byla wszystko zamarzalo a tu widze duzo sie nie roznila wiec raczej tez sie dobrze nie jezdzilo :przebiegly:

-18,5 było w żorach :P w wiśle zrobiło sie -8 a na stoku było -6 a jak wyjeżdżaliśmy o jakiejś 17tej to było -4 także było bardzo OK .

no i zjechaliśmy 20 razy :decayed: było w pytke :good: jak na otwarcie sezonu to nie narzekam , może troche na ceny względem długości trasy :thumbdown: 5,5zł za wjazd :thumbdown:

Opublikowano

Byliście na Soszowie?

Opublikowano

Byliście na Soszowie?

si
Opublikowano

Byliście na Soszowie?

si

Ludzisków dużo? :mysli:
Opublikowano

Byliście na Soszowie?

si

Ludzisków dużo? :mysli:

rano mało , potem więcej , ale tak na 5 minut stania w kolejce , a po południu znowu lajcik , ale najbardziej opłaca sie jechać na 16tą i śmigać do 21 , bardzo mało ludzi wtedy jest :decayed:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 21:13_________________________________________________no i karnet wieczorny kosztuje 50 pieniędzy :decayed:
Opublikowano

Czyli cena nie zmieniła się od tamtego roku. Nie jest źle ale pod warunkiem, że nie ma ludzi b jak są to qr**! :wallbash:

Może gdzieś na Słowacje się wybierzemy? :gwizdanie: Warunki (infrastruktura, przygotowanie stoków) lepsze i ceny konkurencyjne. :good: