OKO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 siema rumburaki, geje, dziweksy i cała reszto [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 10:16_________________________________________________ w ten kolejny chu*owy dzien... dont wory, be happy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 fajrant ? :gwizdanie: eee, popracuj jeszcze trochę
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 fajrant ? :gwizdanie: eee, popracuj jeszcze trochę no właśnie wiem, mam tzw splita,a wieczorem randkie z moją w spodku, jakiś koncert demono i szkoła bezpiecznej jazdy plus Kabaret Kryszaka
stanley Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 fajrant ? :gwizdanie: eee, popracuj jeszcze trochę no właśnie wiem, mam tzw splita,a wieczorem randkie z moją w spodku, jakiś koncert demono i szkoła bezpiecznej jazdy plus Kabaret Kryszaka szlachta się bawi :gwizdanie:
Seski Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 miszka... tu chory jestes? o tej godzinie fajrant! to do ciebie nie podobne... zaraz trza cie zakablowac...
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Miszka zbiera na nowego furacza...Tata Indica
OKO Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Miszka zbiera na nowego furacza...Tata Indica ostatnio mówił że na TATA nano już go stać :kox:
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Niepokojąca ta cisza tu jest... spoty padają zbyt dużo razy widzicie się poza spotami, dlatego tu tak cicho
Miszka82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Miszka zbiera na nowego furacza...Tata Indica miałeś nie gadać to miała być niespodzianka
krolu Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Niepokojąca ta cisza tu jest... spoty padają zbyt dużo razy widzicie się poza spotami, dlatego tu tak cicho tak jak gliwickie :gwizdanie: tylko u nas już to jest od roku :kox:
Pucek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Niepokojąca ta cisza tu jest... spoty padają zbyt dużo razy widzicie się poza spotami, dlatego tu tak cicho tak jak gliwickie :gwizdanie: tylko u nas już to jest od roku :kox: dokładnie Ps. info na temat białego szaleństwa
akjam Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Niepokojąca ta cisza tu jest... spoty padają zbyt dużo razy widzicie się poza spotami, dlatego tu tak cicho No to zakaz spotykania się poza spotami we wtorki! Niepokojąca ta cisza tu jest... spoty padają zbyt dużo razy widzicie się poza spotami, dlatego tu tak cicho tak jak gliwickie :gwizdanie: tylko u nas już to jest od roku :kox: U Nas... Oj Krolu, Krolu...
Rekomendowane odpowiedzi