A4 Mario Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q ta chyba jako pług, moja za nisko siedzi
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna
stanley Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej Istebna spadam na małe spotkanko bede później
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna jedziesz tez
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna jedziesz tez chętnie bym się polansował na stoku jakieś obicie już mam nie śledziłem wątku ale pewnie jedziecie jutro ide na małą posiadówkę i nie wiem czy się nie spije
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna jedziesz tez chętnie bym się polansował na stoku jakieś obicie już mam nie śledziłem wątku ale pewnie jedziecie jutro ide na małą posiadówkę i nie wiem czy się nie spije ano jedziemy jutro wiec nie pij za duzo i jedz z nami
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna jedziesz tez chętnie bym się polansował na stoku jakieś obicie już mam nie śledziłem wątku ale pewnie jedziecie jutro ide na małą posiadówkę i nie wiem czy się nie spije ano jedziemy jutro wiec nie pij za duzo i jedz z nami o której ruszacie
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ide na małą posiadówkę i nie wiem czy się nie spije a ja wiem że się spijesz :polew: a wróżkiem niejestem
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ide na małą posiadówkę i nie wiem czy się nie spije a ja wiem że się spijesz :polew: a wróżkiem niejestem Kędzior ty też ruszasz na stok ciekawe ile będzie złamań a po za tym aktualnie nie mam sprzętu innego niż sanki ale są z oparciem
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna jedziesz tez chętnie bym się polansował na stoku jakieś obicie już mam nie śledziłem wątku ale pewnie jedziecie jutro ide na małą posiadówkę i nie wiem czy się nie spije ano jedziemy jutro wiec nie pij za duzo i jedz z nami o której ruszacie o 7.00 z knurowa
OKO Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 siema narciarze a gdzie się wybieracie Kędzior weź kredyt i jedź swoim 2,8 Q kredyt zaufania chyba raczej istebna jedziesz tez chętnie bym się polansował na stoku jakieś obicie już mam nie śledziłem wątku ale pewnie jedziecie jutro ide na małą posiadówkę i nie wiem czy się nie spije ano jedziemy jutro wiec nie pij za duzo i jedz z nami o której ruszacie o 7.00 z knurowa nabiłeś mi tym głowę zobaczę, o której uda mi się wrócić w katowicach to policję dziś chyba poje..ło dziś na rądzie a później koło qubusa 2x dmuchałem w alkotest
Kędzior Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ale są z oparciem drewniane czy metalowe?
A4 Mario Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ale są z oparciem drewniane czy metalowe? Jak drewniane to dawaj mi je tu... raz zjade i połamane... :decayed:
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 po wczorajszym ataku vira komp dochodzi do formy
Adrenalina Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 jak się nie potrafi korzystać z FB to się za to nie zabiera
diman Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 jak się nie potrafi korzystać z FB to się za to nie zabiera jak tam trasa ze stasiem dalas rade
Adrenalina Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 spokojnie niedługo jadę znowu, bo mi pisal że już wszyscy najebani* :polew:
Rekomendowane odpowiedzi