Bulczas Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Mam tą co wkleiłeś i jeszcze jedną za 120 na oku ale wolałbym tu coś na miejscu. W poniedziałek będę dzwonił za ile wyjdzie z przesyłką :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i po nartach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i po nartach połamałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i po nartach połamałeś ? owszem, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i po nartach połamałeś ? owszem, nie zgubiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i po nartach połamałeś ? owszem, nie zgubiłeś :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 no i ja tez po nartach dojechalem caly i pijany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 pssssyt 3-cie i na 21 na urodziny i znow wlewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 pssssyt 3-cie i na 21 na urodziny i znow wlewka pijak [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________ no i ja tez po nartach dojechalem caly i pijany to gdzieś jeszcze po drodze staneliście w monopolowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 tam pijak od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 pssssyt 3-cie i na 21 na urodziny i znow wlewka pijak [br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 18:36_________________________________________________ no i ja tez po nartach dojechalem caly i pijany to gdzieś jeszcze po drodze staneliście w monopolowym ? nie ale to co obrocilem jakos mnie pozamiatalo :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 18:40_________________________________________________chyba sie zdrzemnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja jestem wyebany jak koń po westernie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 4 bronek leci i nic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 4 bronek leci i nic :gwizdanie: moze masz free.... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 4 bronek leci i nic :gwizdanie: moze masz free.... :gwizdanie: co ty masz z tym free, może sam takie zapodajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 4 bronek leci i nic :gwizdanie: moze masz free.... :gwizdanie: co ty masz z tym free, może sam takie zapodajesz ja yhymm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 a kaj wszyscy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 pewnie odpoczywają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja dziś wlewka, jutro chill out i we wtorek będę na spocie z wigilijnym blantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi