Seski Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 keRZor to rze znasz jedno sluwko ze slownika to jeszcze nic nie znaczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 keRZor to rze znasz jedno sluwko ze slownika to jeszcze nic nie znaczy... pisze się , że i słówko :polew: a ja jestem Keżor :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 a jo se mogu pisuc jok bedę hcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Dobry Fajfun, opanuj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 akjam jak czemu... ta cala zasrana goraczka swiateczna i cala otoczka mnie juz roz**erdalaja... poprostu jeszcze nie ma swiat a ja juz nimi zygam i mam dosyc namolnej rodziny... boszzzzzz, co za maruda :doh1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 akjam jak czemu... ta cala zasrana goraczka swiateczna i cala otoczka mnie juz roz**erdalaja... poprostu jeszcze nie ma swiat a ja juz nimi zygam i mam dosyc namolnej rodziny... boszzzzzz, co za maruda :doh1: Dawno z krzyża nie spuszczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 po robocie i jutro spot - no i będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 po robocie i jutro spot - no i będę szkoda :polew: oby juz bylo po tych glupich swietach... :/ jestem tego samego zdania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 po robocie i jutro spot - no i będę szkoda :polew: skąd miałem wiedzieć, że ciebie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 po robocie i jutro spot - no i będę szkoda :polew: skąd miałem wiedzieć, że ciebie nie będzie ja będę jak co tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 po robocie i jutro spot - no i będę szkoda :polew: skąd miałem wiedzieć, że ciebie nie będzie ja będę jak co tydzień no ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Co tu taka cisza :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Co tu taka cisza :gwizdanie: no właśnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Słyszałem że jutro jakiś nowy ma przyjechać Filip czy jakoś tak z d*py :gwizdanie: Podobno przywozi kratę browara na wkupienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 ja jutro dojadę później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Słyszałem że jutro jakiś nowy ma przyjechać Filip czy jakoś tak z d*py :gwizdanie: Podobno przywozi kratę browara na wkupienie wybierz co wolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Słyszałem że jutro jakiś nowy ma przyjechać Filip czy jakoś tak z d*py :gwizdanie: Podobno przywozi kratę browara na wkupienie wybierz co wolisz mistrz ciętej riposty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Słyszałem że jutro jakiś nowy ma przyjechać Filip czy jakoś tak z d*py :gwizdanie: Podobno przywozi kratę browara na wkupienie wybierz co wolisz Takie propozycje ssania to na Pw :polew: A bana to sobie wsadź w cztery litery :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 siema z wieczora! akjam jak czemu... ta cala zasrana goraczka swiateczna i cala otoczka mnie juz roz**erdalaja... poprostu jeszcze nie ma swiat a ja juz nimi zygam i mam dosyc namolnej rodziny... To Ty się nie spinaj i powiedz rodzinie, że nie chcesz w tym uczestniczyć i po sprawie. Chyba możesz już dokonywać własnych wyborówu? akjam jak czemu... ta cala zasrana goraczka swiateczna i cala otoczka mnie juz roz**erdalaja... poprostu jeszcze nie ma swiat a ja juz nimi zygam i mam dosyc namolnej rodziny... boszzzzzz, co za maruda :doh1: Dawno z krzyża nie spuszczał No i może to jest powód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 To Ty się nie spinaj i powiedz rodzinie, że nie chcesz w tym uczestniczyć i po sprawie. Chyba możesz już dokonywać własnych wyborówu? :polew: :polew: wątpie żeby miał coś do gadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi