Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja niestety musiałem dziś iść do roboty jeszcze Ale pewnie nie będzie ruchu to się poobijam
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ile godzin pracy przewidujesz na dziś
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ile godzin pracy przewidujesz na dziś jeszcze nie zacząłem ale patrząc na kalendarz to jakieś 3 godziny max :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ile godzin pracy przewidujesz na dziś jeszcze nie zacząłem ale patrząc na kalendarz to jakieś 3 godziny max :gwizdanie: Odpoczywaj bo po nowym roku pewnie znów zapierdalanie na B8 :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ile godzin pracy przewidujesz na dziś jeszcze nie zacząłem ale patrząc na kalendarz to jakieś 3 godziny max :gwizdanie: Odpoczywaj bo po nowym roku pewnie znów zapierdalanie na B8 :gwizdanie: b8 fajna furka ale stylistycznie b6 mi się podoba najbardziej ale i tak nie planuję zakupu furki przez co najmniej dwa lata
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ile godzin pracy przewidujesz na dziś jeszcze nie zacząłem ale patrząc na kalendarz to jakieś 3 godziny max :gwizdanie: Odpoczywaj bo po nowym roku pewnie znów zapierdalanie na B8 :gwizdanie: b8 fajna furka ale stylistycznie b6 mi się podoba najbardziej ale i tak nie planuję zakupu furki przez co najmniej dwa lata Jakoś b6 mi się nie podoba. Ewentualnie avant bo sedan to totalna padaka. I przesiadka z B5 do B6 to lipa. Jak już coś to B7. A B8 jest bardzo ładna nie gadaj
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ile godzin pracy przewidujesz na dziś jeszcze nie zacząłem ale patrząc na kalendarz to jakieś 3 godziny max :gwizdanie: Odpoczywaj bo po nowym roku pewnie znów zapierdalanie na B8 :gwizdanie: b8 fajna furka ale stylistycznie b6 mi się podoba najbardziej ale i tak nie planuję zakupu furki przez co najmniej dwa lata Jakoś b6 mi się nie podoba. Ewentualnie avant bo sedan to totalna padaka. I przesiadka z B5 do B6 to lipa. Jak już coś to B7. A B8 jest bardzo ładna nie gadaj jeden woli piwo drugi żyto
OKO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 jeden woli piwo drugi żyto dokładnie tak
keżor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jakoś b6 mi się nie podoba. Ewentualnie avant bo sedan to totalna padaka. oj bluźnisz Bulczas http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_a4_19_tdi_131ps_by_badboy-t104931.0.html
Bulczas Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jakoś b6 mi się nie podoba. Ewentualnie avant bo sedan to totalna padaka. oj bluźnisz Bulczas http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_a4_19_tdi_131ps_by_badboy-t104931.0.html :gwizdanie: Nie podoba mi sie i nic nie poardzę
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 siamanko jak narty ? ja dziś w robocie byłem ale jutro jadę na stare mieszkanie po moją dechę więc może uda mi się kiedyś zabrać z wami
diman Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 siamanko jak narty ? ja dziś w robocie byłem ale jutro jadę na stare mieszkanie po moją dechę więc może uda mi się kiedyś zabrać z wami no bylo mega za***iście a ty wal po ta dechę i bedziemy jezdzic :kox:
Miszka82 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 siamanko jak narty ? ja dziś w robocie byłem ale jutro jadę na stare mieszkanie po moją dechę więc może uda mi się kiedyś zabrać z wami no bylo mega za***iście a ty wal po ta dechę i bedziemy jezdzic :kox: no i spodnie muszę kupić
Rekomendowane odpowiedzi