Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe widzę ze talencik się marnuje wyślij to Ingolstadt może cie wezmą taaa i będe projektował auta które już są w produkcji :polew: będziesz robił modele poliftowe
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe widzę ze talencik się marnuje wyślij to Ingolstadt może cie wezmą taaa i będe projektował auta które już są w produkcji :polew: będziesz robił modele poliftowe
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe widzę ze talencik się marnuje wyślij to Ingolstadt może cie wezmą taaa i będe projektował auta które już są w produkcji :polew: będziesz robił modele poliftowe "co pan zmienił w tym aucie ?" "bixenon dodałemmmmmm... , elektryczne szybyyyyy i glebe ;] za***iste będą te polifty to następny rysunek to będzie A4 B9 może coś z tego będzie
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe widzę ze talencik się marnuje wyślij to Ingolstadt może cie wezmą taaa i będe projektował auta które już są w produkcji :polew: będziesz robił modele poliftowe "co pan zmienił w tym aucie ?" "bixenon dodałemmmmmm... , elektryczne szybyyyyy i glebe ;] za***iste będą te polifty to następny rysunek to będzie A4 B9 może coś z tego będzie to będziesz robił sportowe pakiety
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe widzę ze talencik się marnuje wyślij to Ingolstadt może cie wezmą taaa i będe projektował auta które już są w produkcji :polew: będziesz robił modele poliftowe "co pan zmienił w tym aucie ?" "bixenon dodałemmmmmm... , elektryczne szybyyyyy i glebe ;] za***iste będą te polifty to następny rysunek to będzie A4 B9 może coś z tego będzie to dawaj bo jestem ciekaw jak to wyjdzie
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe widzę ze talencik się marnuje wyślij to Ingolstadt może cie wezmą taaa i będe projektował auta które już są w produkcji :polew: będziesz robił modele poliftowe "co pan zmienił w tym aucie ?" "bixenon dodałemmmmmm... , elektryczne szybyyyyy i glebe ;] za***iste będą te polifty to następny rysunek to będzie A4 B9 może coś z tego będzie to dawaj bo jestem ciekaw jak to wyjdzie Jo tyż!
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;(
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 gotowe Poproszę o projekt mojej niuni [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 20:44_________________________________________________Podobno nie ma już miejsc do Bukowiny ;( nie mozliwe nawet nie bylo na ogolnym wiec jak moze nie byc miejsc sami kolorowi by sie tylko zapisali tam jest 160 miejsc to nie wieze ze tyle bylo kolorowych wyluzuj mario pierdoly wypisuje luz :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 akjam a ty cos malo rozmowny dzisiaj jestes caly czas wstawiasz ikonki :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 akjam a ty cos malo rozmowny dzisiaj jestes caly czas wstawiasz ikonki :gwizdanie: i co tam :gwizdanie: :polew:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 i co tam :gwizdanie: drugi drin leci no to pyrsk
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 i co tam :gwizdanie: drugi drin leci no to pyrsk
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 i co tam :gwizdanie: drugi drin leci no to pyrsk :gwizdanie:
Seski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 co tam łajzy... kezor szkice na wypasie naprawde...
Miszka82 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja zakupiłem dwa paulanerki i na spokojnie !
Rekomendowane odpowiedzi