Seski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Seski ? :gwizdanie: :gwizdanie: przeca ci odpowiedziałem burdel powiadasz a co tam za dziolchy będą magda, monika, ania, D, ania, klaudia hmmm druga ania i kludia mnie zastanawiaja kto to znam a to moi i magdy znajomi
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 http://img600.imageshack.us/i/zdjcie0202sx.jpg/ Keżor, kupiłem skóre wiesz w kogo stylu :polew: Jaki TapMadl! :polew: Ja bym powiedział biznes women :polew:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Seski ? :gwizdanie: :gwizdanie: przeca ci odpowiedziałem burdel powiadasz a co tam za dziolchy będą magda, monika, ania, D, ania, klaudia hmmm druga ania i kludia mnie zastanawiaja kto to znam a to moi i magdy znajomi ladne
Seski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Seski ? :gwizdanie: :gwizdanie: przeca ci odpowiedziałem burdel powiadasz a co tam za dziolchy będą magda, monika, ania, D, ania, klaudia hmmm druga ania i kludia mnie zastanawiaja kto to znam a to moi i magdy znajomi ladne nie mi to oceniac ja je już znam...
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Seski ? :gwizdanie: :gwizdanie: przeca ci odpowiedziałem burdel powiadasz a co tam za dziolchy będą magda, monika, ania, D, ania, klaudia hmmm druga ania i kludia mnie zastanawiaja kto to znam a to moi i magdy znajomi ladne nie mi to oceniac ja je już znam... czyli nie dobra nie musisz odpowiadac
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Seski ? :gwizdanie: :gwizdanie: przeca ci odpowiedziałem burdel powiadasz a co tam za dziolchy będą magda, monika, ania, D, ania, klaudia hmmm druga ania i kludia mnie zastanawiaja kto to znam a to moi i magdy znajomi ladne nie mi to oceniac ja je już znam... czyli nie dobra nie musisz odpowiadac :polew:
talib1990 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 kto mnie zgarnie do Seskich jutro po drodze ;>?
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 kto mnie zgarnie do Seskich jutro po drodze ;>? Raczej nikt nie ma po drodze
Seski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Seski ? :gwizdanie: :gwizdanie: przeca ci odpowiedziałem burdel powiadasz a co tam za dziolchy będą magda, monika, ania, D, ania, klaudia hmmm druga ania i kludia mnie zastanawiaja kto to znam a to moi i magdy znajomi ladne nie mi to oceniac ja je już znam... czyli nie dobra nie musisz odpowiadac no to ten tego...
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Talib , nie wiem w czyim stylu , ale opierdol se bańke na łyso , będzie lepiej pasować ja Cie moge wziąć , jak będzie mi auto jeździć , a jak nie to sam poprosze o podwózke
talib1990 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 widzisz Bulczas ale mam kolege Keżora, zabierze mnie po drodze a nie jak ty hehehe Keżor to jest skóra jak ta z konia :decayed:
Seski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 widzisz Bulczas ale mam kolege Keżora, zabierze mnie po drodze a nie jak ty hehehe Keżor to jest skóra jak ta z konia :decayed: koło nas w sklepie są kabanosy z konia jak byś chciał do kompletu... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Talib , nie wiem w czyim stylu , ale opierdol se bańke na łyso , będzie lepiej pasować ja Cie moge wziąć , jak będzie mi auto jeździć , a jak nie to sam poprosze o podwózke :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam kolegów, kurna cewka mi padła.... jedna wymieniona i c**j 10km i kolejne dwie...........;([br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 22:39_________________________________________________PANOWIE i PANIE pomocy......mam nadzieję że check będzie można usunąć jak nei mam ori cewki ... jutro wymieniam wszystkie i świece tez ... części już pozamawiane przez AUTO - ZIĘBE (tam pracuję)
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 widzisz Bulczas ale mam kolege Keżora, zabierze mnie po drodze a nie jak ty hehehe Keżor to jest skóra jak ta z konia :decayed: Jakbyś nie mieszkał na zadupiu to bym po Ciebie podjechał
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 narysowałem to B9 ale i tak nie może sie równać z tym B9 :polew:
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Witam kolegów, kurna cewka mi padła.... jedna wymieniona i ch***j 10km i kolejne dwie...........;([br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 22:39_________________________________________________PANOWIE i PANIE pomocy......mam nadzieję że check będzie można usunąć jak nei mam ori cewki ... jutro wymieniam wszystkie i świece tez ... części już pozamawiane przez AUTO - ZIĘBE (tam pracuję) napisz na "elektrycznym" ja ch*ja się znam [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 22:46_________________________________________________ narysowałem to B9 ale i tak nie może sie równać z tym B9 :polew: wycieraczka na srodku szyby, jak robili sobie kozacy z fiatów uno
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 narysowałem to B9 ale i tak nie może sie równać z tym B9 :polew: O k**wa :sick3:
Rekomendowane odpowiedzi