krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 też byłem za tydzień też mam szanse być :good: To ja tez przyjadę
diman Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 dobra przekonaliscie mnie tez bede :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nawet jutro z rana Kurde do roboty mam na 14
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 nawet jutro z rana Kurde do roboty mam na 14 do następnego wtroku dasz radę wręczyć szefowi swoje zwolnienie [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 00:23_________________________________________________ Wolfy zapisane na Zlot
krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wolfy zapisane na Zlot pisałem już to na SG ale się powtórzę... będzie mega ekipa :banan: :banan: :banan: :banan: jutro dzwonię do Maxita
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wolfy zapisane na Zlot pisałem już to na SG ale się powtórzę... będzie mega ekipa :banan: :banan: :banan: :banan: jutro dzwonię do Maxita dzwoń teraz :polew:
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 jak spot ? widzę,że SG chłopaki byli ja sobie pluje w twarz ale robota mnie dzis zaskoczyła jak nigdy ale też wiem, że bede rezł FIS'a wiem,że dal Was to nie rezanie ale dla mnie frajda
krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 dzwoń teraz :polew: nie bo może polecieć wiązana niecenzuralnych słów w moim kierunku jak spot ? widzę,że SG chłopaki byli ja sobie pluje w twarz ale robota mnie dzis zaskoczyła jak nigdy ale też wiem, że bede rezł FIS'a wiem,że dal Was to nie rezanie ale dla mnie frajda Z fisem jest trochę zabawy ale ja już kiedyś ćwiczyłem ten temat :gwizdanie: - co wyczytałeś ?
Bulczas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Szkoda że Cię nie było Miszka bo Krolu stawiał w maku kolację wigilijną
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Krolu wyczytałęm sporo jednak wole jak mi to zrobi ktos kto już to robił, gadałęm z Boniem i powiedział mi, że seba1-2 to robi, i z nim też pisałem i może zrobić Rafał siła wyższa, ale kolacje też zjadłem ściepy wszystkich krajów - pizza
krolu Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Krolu wyczytałęm sporo jednak wole jak mi to zrobi ktos kto już to robił, gadałęm z Boniem i powiedział mi, że seba1-2 to robi, i z nim też pisałem i może zrobić Rafał siła wyższa, ale kolacje też zjadłem ściepy wszystkich krajów - pizza zrobić - za jaką kwotę? ja pisałem kiedyś z Kozłem - 1 osoba która na forum to zrobiła...
Miszka82 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Krolu wyczytałęm sporo jednak wole jak mi to zrobi ktos kto już to robił, gadałęm z Boniem i powiedział mi, że seba1-2 to robi, i z nim też pisałem i może zrobić Rafał siła wyższa, ale kolacje też zjadłem ściepy wszystkich krajów - pizza zrobić - za jaką kwotę? ja pisałem kiedyś z Kozłem - 1 osoba która na forum to zrobiła... no to tyle co ci na gg posłałem
keżor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2009 Reklama m&m's PL 2009 (Commercial)
Bulczas Opublikowano 22 Grudnia 2009 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Reklama m&m's PL 2009 (Commercial) :polew:
keżor Opublikowano 23 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2009 krolu na ślunskich to sie umi pożegnać , ale tu już nie umi ja w każdym razie ide w kime ,3mcie sie , jutro(właściwie to dziś) kolejny nudny dzień dla wszystkich , ale wielki dla Keżorowozu
SoMeS Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Dzięki za spota Panowie Musiałem jechać szybciej ale mam nadzieję że rozumiecie Rafał to teraz gadaj kiedy montujemy To będzie dziecinnie proste w porównaniu do mojego :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 siemka ziomki ja się juz zapisałem ale mnie jeszcze na liście nie ma mam nadzieję że mniejsca wystarczy dla mnie
miron78 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Opublikowano 23 Grudnia 2009 siemka ziomki ja się juz zapisałem ale mnie jeszcze na liście nie ma mam nadzieję że mniejsca wystarczy dla mnie [br]Dopisany: 23 Grudzień 2009, 11:20_________________________________________________zapraszamy do naszej ekipy wyjazdowej - a jest już nie mała
Rekomendowane odpowiedzi