akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 czekaj, pokaże Ci w paincie chciałbym to zobaczyć Ja też!
Gość elvis80 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Bulczas może Ty będziesz wiedział wywli mi błąd przy cewkach nie ori?? A czy to forum motoryzacyjne no tak przeciez tutaj się o duapch pisze i browarach - wybaczcie
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem jeszcze raz lepszej jakości fotke odrobine a tak w ogóle to jebcie sie pożycze wam ółówki i zrobimy konkurs na spocie Kopiuj wklej drukuj też się liczy
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Bulczas może Ty będziesz wiedział wywli mi błąd przy cewkach nie ori?? A czy to forum motoryzacyjne no tak przeciez tutaj się o duapch pisze i browarach - wybaczcie Spoko.
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem jeszcze raz lepszej jakości fotke odrobine a tak w ogóle to jebcie sie pożycze wam ółówki i zrobimy konkurs na spocie w przeszkolu lepsze rysowałem Stasiu rysuj w pejncie
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem jeszcze raz lepszej jakości fotke odrobine a tak w ogóle to jebcie sie pożycze wam ółówki i zrobimy konkurs na spocie jak bym mial talen w rysowaniu to bym nie zapierniczal na budowie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Bulczas może Ty będziesz wiedział wywli mi błąd przy cewkach nie ori?? A czy to forum motoryzacyjne no tak przeciez tutaj się o duapch pisze i browarach - wybaczcie Nie wiem nie znam się zarobiony jestem :polew:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem jeszcze raz lepszej jakości fotke odrobine a tak w ogóle to jebcie sie pożycze wam ółówki i zrobimy konkurs na spocie w przeszkolu lepsze rysowałem Stasiu rysuj w pejncie Stasiu chyba rysuje bo go długo nie ma... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem jeszcze raz lepszej jakości fotke odrobine a tak w ogóle to jebcie sie pożycze wam ółówki i zrobimy konkurs na spocie w przeszkolu lepsze rysowałem Stasiu rysuj w pejncie Stasiu chyba rysuje bo go długo nie ma... :gwizdanie: Już się boje co on spłodzi :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem jeszcze raz lepszej jakości fotke odrobine a tak w ogóle to jebcie sie pożycze wam ółówki i zrobimy konkurs na spocie jak bym mial talen w rysowaniu to bym nie zapierniczal na budowie :gwizdanie: farbkami i kredkami to my tej Polski nie zbudujemy
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 wrzuciłem jeszcze raz lepszej jakości fotke odrobine a tak w ogóle to jebcie sie pożycze wam ółówki i zrobimy konkurs na spocie w przeszkolu lepsze rysowałem Stasiu rysuj w pejncie Stasiu chyba rysuje bo go długo nie ma... :gwizdanie: pewnie poszedl pochytac sobie browarka do tego rysowania
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 mam zróbcie werble srutu tutututututuutut
Bulczas Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 mgr inż stanley :polew: Rysunek techniczny
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 mgr inż stanley ty to sie nauczyciela nadajesz a nie na rysownika
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 mgr inż stanley a to że tak nisko siedzi nie poprawiasz? :polew:
keżor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 mgr inż stanley myślałem , że narysujesz własne [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:16_________________________________________________a co powiecie na Hamerykańce ?
talib1990 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Keżor przypomniało mi się.. wrzuc ten filmik o tym polaku co takim łamanym angielskim mówił :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi