Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 a następnie to buhehehe luzzz bluzzz :polew:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 o ku***a już po 19tej to ide coś zjeść Nie mów przy dimanie o jedzeniu o tej porze bo On z tym walczy! :gwizdanie: no wlasnie ku***a przez niego zglodnialem ;( została Ankara [br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 23:29_________________________________________________ Spadam do wyrka nie no lodowka jest pelna zakupy zrobione na jutrzejsza impreze :kox: ale nie poddam sie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie no lodowka jest pelna zakupy zrobione na jutrzejsza impreze :kox: ale nie poddam sie :gwizdanie: przekonałeś mnie będę :polew:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie no lodowka jest pelna zakupy zrobione na jutrzejsza impreze :kox: ale nie poddam sie :gwizdanie: przekonałeś mnie będę :polew:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie no lodowka jest pelna zakupy zrobione na jutrzejsza impreze :kox: ale nie poddam sie :gwizdanie: przekonałeś mnie będę :polew: :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie no lodowka jest pelna zakupy zrobione na jutrzejsza impreze :kox: ale nie poddam sie :gwizdanie: przekonałeś mnie będę :polew: Masz tyle benzyny?
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 nie no lodowka jest pelna zakupy zrobione na jutrzejsza impreze :kox: ale nie poddam sie :gwizdanie: przekonałeś mnie będę :polew: Masz tyle benzyny? :polew:
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Masz tyle benzyny? teraz benzyna tańsza niż ropa
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Masz tyle benzyny? teraz benzyna tańsza niż ropa Jeszcze nie. A poza tym pytałęm czy tyle masz? przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Masz tyle benzyny? teraz benzyna tańsza niż ropa Jeszcze nie. A poza tym pytałęm czy tyle masz? no włacha że mam dziśiaj zalałem za cała dyche przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: szczera prawda
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno...
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno...
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo
akjam Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... :polew: BTW Nie sięgam!
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki
stanley Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki jakbym wziął Cię na hol, to dojedziesz za 5 zł
Kędzior Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki jakbym wziął Cię na hol' date=' to dojedziesz za 5 zł [/quote']od ciebie do Dimka tak, ale do ciebie z 40zł by mnie wyszło żeby dojechać
diman Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 przeca ACK nie pali za wiele :gwizdanie: jasne dwa tankowania do knurowa by musial zaliczyc Jakby jechał wolno... noooo do knurofa jest cały czas z górki jakbym wziął Cię na hol, to dojedziesz za 5 zł od ciebie do Dimka tak, ale do ciebie z 40zł by mnie wyszło żeby dojechać :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi