OKO Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja dzisiaj zaszalałem :gwizdanie: piję browara ja nie miałem odwagi otworzyć butelki [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 23:28_________________________________________________też zdupiam już ta godzina narka do jutra
talib1990 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witka, co tam Katowice, wszyscy śpią :naughty: ja wlasnie do domku wróciłem, spadam spac pozdro
Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 w pierwszy roboczy dzien tego roku... :/
Wodzuniu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!
Maxito Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 wszystkiego naj w Nowym Roku ja jeszcze niestety się byczę do końca tygodnia
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Najlepszego, najlepszego... Chwila przerwy w pracy, Czas obejrzeć skoki... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam k**wa , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ?
Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić...
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić... nie ma innej opcji
Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić... nie ma innej opcji ciekawe co jeszcze zrobił... a jak tam nauka w niedziele... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić... nie ma innej opcji ciekawe co jeszcze zrobił... a jak tam nauka w niedziele... :gwizdanie: jak keżor uczy laski to nie ma c**ja we wsi
Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić... nie ma innej opcji ciekawe co jeszcze zrobił... a jak tam nauka w niedziele... :gwizdanie: jak keżor uczy laski to nie ma c**ja we wsi czyli nic jej nie nauczyłeś poza biologią... :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić... nie ma innej opcji ciekawe co jeszcze zrobił... a jak tam nauka w niedziele... :gwizdanie: jak keżor uczy laski to nie ma c**ja we wsi czyli nic jej nie nauczyłeś poza biologią... :gwizdanie: geometrii sie uczyliśmy linie równoległe prostopadłe uczyłem ją jak rysować cyrklem i taki tam
Rekomendowane odpowiedzi