Bulczas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pany korzystał ktoś już z assistance ADAC?? interesuje mnie jak długo sie czeka na lawete Nie korzystałem. Coś sie stało czy pytasz na zapas :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pany korzystał ktoś już z assistance ADAC?? interesuje mnie jak długo sie czeka na lawete http://www.adac24.pl/portal.php http://www.assistance-adac.pl/
talib1990 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony...
Kanar Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 przegub odmówił dalszej wspópracy i jutro planuje wziąć lawete z mojego assistance tylko nie wiem czy przyjadąod razu czy tak jak w warcie za 2 dni
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony... a co nas to obchodzi :polew: :polew:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony... a co nas to obchodzi :polew: :polew: yebany
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony... a co nas to obchodzi :polew: :polew: yebany :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony... a co nas to obchodzi :polew: :polew: yebany :gwizdanie: Wejście dimana!
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony... a co nas to obchodzi :polew: :polew: yebany :gwizdanie: Wejście dimana! :cwaniak1:
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony... a co nas to obchodzi :polew: :polew: yebany :gwizdanie: Wejście dimana! :cwaniak1: Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 oj Diman widze, że żarty sie trzebie trzymają
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 oj Diman widze, że żarty sie trzebie trzymają Diman żartowniś.
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 cześć chłopaki, co słychać, ja dopiero do domku wróciłem wykończony... a co nas to obchodzi :polew: :polew: yebany :gwizdanie: Wejście dimana! :cwaniak1: Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox:[br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 21:19_________________________________________________ oj Diman widze, że żarty sie trzebie trzymają jak zawsze a co widze ze u ciebie nie jest dobrze dobrze zaczety rok to polowa sukcesu
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy.
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy. wez to sie sprawdzi a i podlaczyc na twoich kabelkach to zaden problem mysle ze na parkingu damy rade :kox:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy. wez to sie sprawdzi a i podlaczyc na twoich kabelkach to zaden problem mysle ze na parkingu damy rade :kox: ya yhymm
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy. wez to sie sprawdzi a i podlaczyc na twoich kabelkach to zaden problem mysle ze na parkingu damy rade :kox: Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy. wez to sie sprawdzi a i podlaczyc na twoich kabelkach to zaden problem mysle ze na parkingu damy rade :kox: ya yhymm :decayed:
diman Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy. wez to sie sprawdzi a i podlaczyc na twoich kabelkach to zaden problem mysle ze na parkingu damy rade :kox: ya yhymm zalozymy sie
akjam Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy. wez to sie sprawdzi a i podlaczyc na twoich kabelkach to zaden problem mysle ze na parkingu damy rade :kox: ya yhymm zalozymy sie Ja daje swoje bixy do próby. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dimcio będziesz jutro? :gwizdanie: ano jak tylko wroce w normalnych godzinach z pracy to pewnie ze bede a co masz jakis interesik moze :kox Te bixy bym może sprawdził na szybko no chyba, że Pucola dorwę i jakoś je zrobimy. wez to sie sprawdzi a i podlaczyc na twoich kabelkach to zaden problem mysle ze na parkingu damy rade :kox: ya yhymm zalozymy sie potrzebujesz mobilizacji :beer1:
Rekomendowane odpowiedzi