Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ku***a, guregoru mi wisi 2 dychy dzięki za przypomnienie! :polew: pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: Tam to jest tak nawet w lecie! :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: tjuningowe ułożenie wycieraczek :polew: :polew:
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ku***a, guregoru mi wisi 2 dychy dzięki za przypomnienie! :polew: pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: Tam to jest tak nawet w lecie! :polew: :polew: jak we Fiacie Uno
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: tjuningowe ułożenie wycieraczek :polew: :polew: karwa Ule je zdupcyła i się nie przyznała...wyrwałem chwasta
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: tjuningowe ułożenie wycieraczek :polew: :polew: karwa Ule je zdupcyła i się nie przyznała...wyrwałem chwasta :polew:
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ku***a, guregoru mi wisi 2 dychy dzięki za przypomnienie! :polew: pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: Tam to jest tak nawet w lecie! :polew: :polew: jak we Fiacie Uno te nie znasz innych z jedną wycieraczką ino do takiego padła porównujesz moją furkę
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: tjuningowe ułożenie wycieraczek :polew: :polew: karwa Ule je zdupcyła i się nie przyznała...wyrwałem chwasta
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ku***a, guregoru mi wisi 2 dychy dzięki za przypomnienie! :polew: pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: Tam to jest tak nawet w lecie! :polew: :polew: jak we Fiacie Uno te nie znasz innych z jedną wycieraczką ino do takiego padła porównujesz moją furkę Jeszcze jedno padło przychodzi mi do głowy - Mercedes.
stanley Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: tjuningowe ułożenie wycieraczek :polew: :polew: karwa Ule je zdupcyła i się nie przyznała...wyrwałem chwasta [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:26_________________________________________________ ku***a, guregoru mi wisi 2 dychy dzięki za przypomnienie! :polew: pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: Tam to jest tak nawet w lecie! :polew: :polew: jak we Fiacie Uno te nie znasz innych z jedną wycieraczką ino do takiego padła porównujesz moją furkę Uno Fire
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ku***a, guregoru mi wisi 2 dychy dzięki za przypomnienie! :polew: pany tak było pod ruską granicą, a mówią, że na południu Polski sypie :gwizdanie: Tam to jest tak nawet w lecie! :polew: :polew: jak we Fiacie Uno te nie znasz innych z jedną wycieraczką ino do takiego padła porównujesz moją furkę Jeszcze jedno padło przychodzi mi do głowy - Mercedes. I cytryna! :polew:
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Gdzie Jest k**wa Zbyszek? -TELEDYSK [ORYGINAL] :dance:
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kuba Wojewódzki na TVN Palikot :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kuba Wojewódzki na TVN Palikot :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: To są te nowe odcinki?
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kuba Wojewódzki na TVN Palikot :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: To są te nowe odcinki? nowe [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 23:29_________________________________________________już jazda od początku :polew: :polew:
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Kuba Wojewódzki na TVN Palikot :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: To są te nowe odcinki? nowe Palikot jakby stary! :polew:BTW Ale dobre!
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 oglądam Dobry odcinek będzie! Ale jadą po "kaczce"!!!!! :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 oglądam Dobry odcinek będzie! lecą od początku zdupiam
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2011 Talib , , będzie wiedział wszystko , a nie szukasz zdupconych elementów jak może być wskaźnik źle podpięty , jakby Ci ładowało 0,1 to by Ci mulił jak sk***ysyn :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi