diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 lovelas nie cwaniakuj romantyk nie lovelas yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem w razie potrzeby poczestujesz lyczkiem? oczywiscie ze tak przeciez na boisku cza biegac to sie sily traci i cza sie wzmacniac ok gram na obronie dobra postawa bedziesz mial bliżej
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 lovelas nie cwaniakuj romantyk nie lovelas yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem w razie potrzeby poczestujesz lyczkiem? oczywiscie ze tak przeciez na boisku cza biegac to sie sily traci i cza sie wzmacniac ok gram na obronie dobra postawa bedziesz mial bliżej ja będę jak Zizou - biegał jako "wolny elektron" [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 17:30_________________________________________________TVP2
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 TVP2 dobra postawa bedziesz mial bliżej
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 RLP & Barbara Tucker - R.E.S.P.E.C.T (Club Edit) to jest prawdziwa muza
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 RLP & Barbara Tucker - R.E.S.P.E.C.T (Club Edit) to jest prawdziwa muza to jest muzabusta rhymes - break ya neck (HD)
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 RLP & Barbara Tucker - R.E.S.P.E.C.T (Club Edit) to jest prawdziwa muza to jest muzabusta rhymes - break ya neck (HD) to były czasy jak jeszcze busta fajnie rapował [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 17:59_________________________________________________ d-_-b
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jest miazga jak dla mnie i teledysk tez pierwsza liga
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jest miazga jak dla mnie i teledysk tez pierwsza liga no to jeszcze z czasów fajnego busty a był taki wałek co busta siedział na fotelu na polu i tornado napierdalało to jak pamiętam było fajne
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jest miazga jak dla mnie i teledysk tez pierwsza liga no to jeszcze z czasów fajnego busty a był taki wałek co busta siedział na fotelu na polu i tornado nap***ało to jak pamiętam było fajne mnie sie jakos nie podobal
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 to jest miazga jak dla mnie i teledysk tez pierwsza liga no to jeszcze z czasów fajnego busty a był taki wałek co busta siedział na fotelu na polu i tornado nap***ało to jak pamiętam było fajne mnie sie jakos nie podobal 10 lat temu zdawało sie lepsze jak to słuchałem a potem odkryłem magiczne słowa CLUB REMIX
Seski Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja też mogę pojechać z wami na meczyk pokopać was po kostkach i piszczelach...
Seski Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 obczajcie teledysk oni raczej zawsze spatrzeni byli... [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 18:28_________________________________________________chcecie prawdziwą muzykę włączcie szybko 4fun TV
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i wróciłem! qr** komedia Pazury jest spoko! Dobre teksty jak to w polskich filmach... "Wygrałeś talon! Na k**we i balon!!!!" :polew: Co do meczyku to widzę, że jest tu kilku ludzisków co by pokopali. Kędzior i Pucek też się załapiecie... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i wróciłem! q***wa komedia Pazury jest spoko! Dobre teksty jak to w polskich filmach... "Wygrałeś talon! Na k**we i balon!!!!" :polew: Co do meczyku to widzę, że jest tu kilku ludzisków co by pokopali. Kędzior i Pucek też się załapiecie... :gwizdanie: to trzeba by było coś pomyśleć ( na dworze lub sala)
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Co do meczyku to widzę, że jest tu kilku ludzisków co by pokopali. Kędzior i Pucek też się załapiecie... :gwizdanie: ok no to zabieram własny prywatny kilof
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i wróciłem! q***wa komedia Pazury jest spoko! Dobre teksty jak to w polskich filmach... "Wygrałeś talon! Na k**we i balon!!!!" :polew: Co do meczyku to widzę, że jest tu kilku ludzisków co by pokopali. Kędzior i Pucek też się załapiecie... :gwizdanie: to trzeba by było coś pomyśleć ( na dworze lub sala) stary sala to max gdzie sie pokarze przy takich temperaturach
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i wróciłem! q***wa komedia Pazury jest spoko! Dobre teksty jak to w polskich filmach... "Wygrałeś talon! Na k**we i balon!!!!" :polew: Co do meczyku to widzę, że jest tu kilku ludzisków co by pokopali. Kędzior i Pucek też się załapiecie... :gwizdanie: to trzeba by było coś pomyśleć ( na dworze lub sala) stary sala to max gdzie sie pokarze przy takich temperaturach musi być dobrze ogrzewana :>
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 No i wróciłem! q***wa komedia Pazury jest spoko! Dobre teksty jak to w polskich filmach... "Wygrałeś talon! Na k**we i balon!!!!" :polew: Co do meczyku to widzę, że jest tu kilku ludzisków co by pokopali. Kędzior i Pucek też się załapiecie... :gwizdanie: to trzeba by było coś pomyśleć ( na dworze lub sala) stary sala to max gdzie sie pokarze przy takich temperaturach musi być dobrze ogrzewana :> no 19 stopni minimum
Rekomendowane odpowiedzi