Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no 19 stopni minimum i musza byc rozneglizowane czirliderki do podawania piwa i nie tylko :gwizdanie:tzw. rozgrzewaczki
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 no 19 stopni minimum i musza byc rozneglizowane czirliderki do podawania piwa i nie tylko :gwizdanie:tzw. rozgrzewaczki e no jak takie beda to moze byc ciut zimniej one nas rozgrzeją :kox:
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 jak będą czirliderki to też na piłe się wybieram
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 jak będą czirliderki to też na piłe się wybieram chodzi o to żeby było przyjemnie
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ściule no to ty bedziesz sobie kopal pilke a my sie bendziem rozgrzewac
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 jak będą czirliderki to też na piłe się wybieram chodzi o to żeby było przyjemnie ściule :rolleyes:WTF [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 20:53_________________________________________________ ściule no to ty bedziesz sobie kopal pilke a my sie bendziem rozgrzewac a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie: a dobra jest?
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie: czyś ty na glowe upadł bede musial caly bak gnojówy zatankować zeby dojechac i wrocic z tego zadupia
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie: czyś ty na glowe upadł bede musial caly bak gnojówy zatankować zeby dojechac i wrocic z tego zadupia a co może w knurofie bedziemy grać?
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie: a dobra jest? sala przy szkole ma jakieś 5 7 lat a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie: czyś ty na glowe upadł bede musial caly bak gnojówy zatankować zeby dojechac i wrocic z tego zadupia nie zupełnie koło mnie w Sarnowie miał byś trochę mniej km niż do mnie :gwizdanie: jakieś 10
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie: czyś ty na glowe upadł bede musial caly bak gnojówy zatankować zeby dojechac i wrocic z tego zadupia a co może w knurofie bedziemy grać? no moze nie w knurowie ale gdzies gdzie sa drogi dojazdowe chociaz
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 ma jakieś 5 7 lat troche młoda , no ale trudno
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie znam dokładnych cen ale jak chodziliśmy tam z firmy to po dwanaście była ściepa jakiś rok temu :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie znam dokładnych cen ale jak chodziliśmy tam z firmy to po dwanaście była ściepa jakiś rok temu :gwizdanie: e to drogo nie ide musze oszczędzac
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ma jakieś 5 7 lat troche młoda , no ale trudno jak w ty dowcipie co nosi młoda dziewczyna między piersiami :?: Medalion A co nosi stara:?: pępek
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ma jakieś 5 7 lat troche młoda , no ale trudno jak w ty dowcipie co nosi młoda dziewczyna między piersiami :?: Medalion A co nosi stara:?: pępek a na poważnie to mam w okolicy będzina jedno sprawdone miejsce gdzie można pokopać bala :gwizdanie: czyś ty na glowe upadł bede musial caly bak gnojówy zatankować zeby dojechac i wrocic z tego zadupia a co może w knurofie bedziemy grać? no moze nie w knurowie ale gdzies gdzie sa drogi dojazdowe chociaz zgadzam się z toba będzim to dziura :polew: :polew:
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ma jakieś 5 7 lat troche młoda , no ale trudno jak w ty dowcipie co nosi młoda dziewczyna między piersiami :?: Medalion A co nosi stara:?: pępek :polew:
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 zmykam będę później puf puf chyba buch, buch
Rekomendowane odpowiedzi