Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no to h*j z rezaniem z resztą to rezanie miało polegać na wyjęciu starych i założeniu nowych P&P lamp u akjama :polew: hlamy co ?
Bulczas Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no to h*j z rezaniem z resztą to rezanie miało polegać na wyjęciu starych i założeniu nowych P&P lamp u akjama :polew: hlamy co ? Gdyby tak było Akjam by już dawno to zrobił :gwizdanie: A tak potrzebuje chyba kogoś żeby mu potrzymał :polew:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no to h*j z rezaniem z resztą to rezanie miało polegać na wyjęciu starych i założeniu nowych P&P lamp u akjama :polew: hlamy co ? Gdyby tak było Akjam by już dawno to zrobił :gwizdanie: A tak potrzebuje chyba kogoś żeby mu potrzymał :polew: no ta w końcu to bixy to jedna osoba nie ogarnie
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 no to h*j z rezaniem z resztą to rezanie miało polegać na wyjęciu starych i założeniu nowych P&P lamp u akjama :polew: hlamy co ? Gdyby tak było Akjam by już dawno to zrobił :gwizdanie: A tak potrzebuje chyba kogoś żeby mu potrzymał :polew: no ta w końcu to bixy to jedna osoba nie ogarnie Potrzebujemy ciepełka (czyt. ogrzewanego garażu) i kompa... I może od razu ogarnie się temat zderzaka bo mam coś na oku... :gwizdanie: Co myślicie o tym? Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie.
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 wpadajcie na Chorzów :kox: mój dobry kumpel właśnie wynajął garaż pod moim blokiem zaraz ide tam robić porządek :kox: :kox:
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox:
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka?
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie: osobiście to w czerni bardziej mi się podobają ostatnio,
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie: osobiście to w czerni bardziej mi się podobają ostatnio, przy tym kolorze...
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie: osobiście to w czerni bardziej mi się podobają ostatnio, przy tym kolorze... przy tym też [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________kiedyś tzw potocznie pakiet chrom mi się podobał ale jakoś do mnie nie przemawia ostatnio
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie: osobiście to w czerni bardziej mi się podobają ostatnio, przy tym kolorze... przy tym też [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________kiedyś tzw potocznie pakiet chrom mi się podobał ale jakoś do mnie nie przemawia ostatnio Przy pakiecie chrom nie mogę zostawić zderzaka z czarnym grillem...
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie: osobiście to w czerni bardziej mi się podobają ostatnio, przy tym kolorze... przy tym też [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________kiedyś tzw potocznie pakiet chrom mi się podobał ale jakoś do mnie nie przemawia ostatnio Przy pakiecie chrom nie mogę zostawić zderzaka z czarnym grillem... to wróć na czerni :polew: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie: osobiście to w czerni bardziej mi się podobają ostatnio, przy tym kolorze... przy tym też [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________kiedyś tzw potocznie pakiet chrom mi się podobał ale jakoś do mnie nie przemawia ostatnio Przy pakiecie chrom nie mogę zostawić zderzaka z czarnym grillem... to wróć na czerni :polew: :polew: :polew: BTW To jest wogóle mój kolor?
OKO Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Grill zamieniłbym na chrom bo resztę mam w chromie. s-line to s-line + dokładka i będzie :kox: Jaka dokładka? cupra :gwizdanie: osobiście to w czerni bardziej mi się podobają ostatnio, przy tym kolorze... przy tym też [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 12:31_________________________________________________kiedyś tzw potocznie pakiet chrom mi się podobał ale jakoś do mnie nie przemawia ostatnio Przy pakiecie chrom nie mogę zostawić zderzaka z czarnym grillem... przy ciemnym aucie chromowana ramka na zderzaku jest
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czy różnią się czymś zderzaki S-LINE B7 benzyna - dizel?
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czy różnią się czymś zderzaki S-LINE B7 benzyna - dizel? to nie ten dział
krolu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czy różnią się czymś zderzaki S-LINE B7 benzyna - dizel? te od benzyny mają mniejsze zaczepy bo auta z tymi silnikami są wolniejsze :kox:
Rekomendowane odpowiedzi