Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża nie, poprostu myśle o tym:) nie no to twoja sprawa ale... kur*a masz 20 lat, brak pracy itp. to tylko moje zdanie... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 talib sorry ale pojebało cię ? 20 lat i zaręczać się chcesz
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja mam na zbyciu Apartowski białe złoto plus diamencik 0,1cr ale chyba go sobie na pamiątke zostawie jaki kiedyś byłem głupi no i mam karte rabatową z Aparta jakbyś chciał tam kupować
OKO Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża nie, poprostu myśle o tym:) nie no to twoja sprawa ale... kur*a masz 20 lat, brak pracy itp. to tylko moje zdanie... :gwizdanie: Widzę że zawsze potrafisz znaleść dobre strony :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 hehehehee wiedziałem, że takie hasła będą narazie o tym myśle, spokojnie:) od obejrzenia jakiegoś pierścionka do zakupu długa droga
OKO Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja mam na zbyciu Apartowski białe złoto plus diamencik 0,1cr ale chyba go sobie na pamiątke zostawie jaki kiedyś byłem głupi no i mam karte rabatową z Aparta jakbyś chciał tam kupować [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:17_________________________________________________ hehehehee wiedziałem, że takie hasła będą narazie o tym myśle, spokojnie:) od obejrzenia jakiegoś pierścionka do zakupu długa droga od wystawy do kasy :gwizdanie:
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża nie, poprostu myśle o tym:) nie no to twoja sprawa ale... kur*a masz 20 lat, brak pracy itp. to tylko moje zdanie... :gwizdanie: Widzę że zawsze potrafisz znaleść dobre strony :gwizdanie: z natury jak kędzior i pucek są romatykami ja jestem realistą... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:18_________________________________________________ hehehehee wiedziałem, że takie hasła będą narazie o tym myśle, spokojnie:) od obejrzenia jakiegoś pierścionka do zakupu długa droga ale to twoja sprawa... jak chcesz to możesz się nawet obrzezać...
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża a nie jest to męski zegarek ? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:19_________________________________________________ nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża nie, poprostu myśle o tym:) nie no to twoja sprawa ale... kur*a masz 20 lat, brak pracy itp. to tylko moje zdanie... :gwizdanie: Widzę że zawsze potrafisz znaleść dobre strony :gwizdanie: z natury jak kędzior i pucek są romatykami ja jestem realistą... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:18_________________________________________________ hehehehee wiedziałem, że takie hasła będą narazie o tym myśle, spokojnie:) od obejrzenia jakiegoś pierścionka do zakupu długa droga ale to twoja sprawa... jak chcesz to możesz się nawet obrzezać... kup jakiś tani, bo jak nic z tego nie wyjdzie, nie będziesz się wqrwiał, że poszło tyle kasy
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża a nie jest to męski zegarek ? też w allegro znalazłem same męskie... [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:20_________________________________________________ nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża a nie jest to męski zegarek ? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:19_________________________________________________ nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża nie, poprostu myśle o tym:) nie no to twoja sprawa ale... kur*a masz 20 lat, brak pracy itp. to tylko moje zdanie... :gwizdanie: Widzę że zawsze potrafisz znaleść dobre strony :gwizdanie: z natury jak kędzior i pucek są romatykami ja jestem realistą... :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:18_________________________________________________ hehehehee wiedziałem, że takie hasła będą narazie o tym myśle, spokojnie:) od obejrzenia jakiegoś pierścionka do zakupu długa droga ale to twoja sprawa... jak chcesz to możesz się nawet obrzezać... kup jakiś tani, bo jak nic z tego nie wyjdzie, nie będziesz się wqrwiał, że poszło tyle kasy a to się nazywa myślenie ekonomiczne...
OKO Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nie wiem sam, pierścionka szukam może dobry damski zegarek :gwizdanie: mam ładny z kamieniami szlachetnymi na zbyciu której żeś upierdzielił rękę...? nie używany CITIZEN Eco Drive WR100 :gwizdanie: nie,szukam pierścionka z jakimś kamieniem.... trza by się zaręczyć czyżby kolejna ciąża a nie jest to męski zegarek ? nieeeeeeeee ładny mały damski zegarek z US. na tej stronce jest opis http://www.stonewatches.com/index.php?main_page=product_info&cPath=3_30&products_id=658[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:28_________________________________________________dokładny model EW1370-52D
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy włącz disney chanel albo disney xd i zaraz będziesz miał wesoło... (no ewentualnie dla ciebie to www.redtube.pl) :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:57_________________________________________________ nudy a ty co za opis gg ? niech mi ktoś poda jego gg bo nie wiem jaki ma opis... [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:57_________________________________________________miszka w końcu znowu nie palisz...? [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 19:59_________________________________________________psssyt zimy leszek...
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam ale nie płaczesz ?
talib1990 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam ale nie płaczesz ? Miszka, nie przeginaj :gwizdanie:
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam ale nie płaczesz ? Miszka, nie przeginaj :gwizdanie: kędzior to romantyk więc może płakać...
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam ale nie płaczesz ? Miszka, nie przeginaj :gwizdanie: no myślałem, że o jakąś laskę chodzi
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Wam tylko d*py w głowie :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi