Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam ale nie płaczesz ? Miszka, nie przeginaj :gwizdanie: no myślałem, że o jakąś laskę chodzi nie o spalanie... ;( :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 20:08_________________________________________________ Wam tylko d*py w głowie :gwizdanie: tak wiemy ty za niedługo będziesz miał przestój to zazdrosny jesteś...
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam ale nie płaczesz ? to zależy czy mi czasem coś w oko nie wpadnie
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: no ja też, chciałem tylko rozładować napięcie
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...?
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: no ja też, chciałem tylko rozładować napięcie nie baw się moim uczuciem :gwizdanie:
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 nudy a ty co za opis gg ? a taki tam ale nie płaczesz ? to zależy czy mi czasem coś w oko nie wpadnie chyba ktoś...
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: no ja też, chciałem tylko rozładować napięcie nie baw się moim uczuciem :gwizdanie: ty też romantyk...?
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason ze niby dzentelmen?
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason fason fasonem ale na poprawę humoru...
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason ze niby dzentelmen? właśnie po 12 można
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja dla odmiany w robocie siedzę! A tu widzę jakieś zaręczyny się szykują (kolega postawi więc go już nie atakujcie). :gwizdanie: OKO jakiś handelek by chciał uskutecznić... P.S. z wieczora
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason ze niby dzentelmen? właśnie po 12 można ya yhymm
Seski Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason ze niby dzentelmen? właśnie po 12 można :polew: Ja dla odmiany w robocie siedzę! A tu widzę jakieś zaręczyny się szykują (kolega postawi więc go już nie atakujcie). :gwizdanie: OKO jakiś handelek by chciał uskutecznić... P.S. z wieczora \ bry:
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason ze niby dzentelmen? właśnie po 12 można ya yhymm ja w sumie mam w zamrażarce jakieś 0,35l wódy i się waham
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason ze niby dzentelmen? właśnie po 12 można w tyg tak, ale w weekend moze jakies inne zasady obowiazuja
Miszka82 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 to co pyrsk ja o suchym pysku :gwizdanie: a to czemu...? bo w niedzielę trzymam fason ze niby dzentelmen? właśnie po 12 można w tyg tak, ale w weekend moze jakies inne zasady obowiazuja po 12:15 ?
Rekomendowane odpowiedzi