Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend a my odliczamy: 20 dni urlopu - 2 dni urlopu = pozostało 18 dni urlopu do wykorzystania dni do końca roku - w c**j... :polew:
diman Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend a my odliczamy: 20 dni urlopu - 2 dni urlopu = pozostało 18 dni urlopu do wykorzystania dni do końca roku - w ch***j... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend a my odliczamy: 20 dni urlopu - 2 dni urlopu = pozostało 18 dni urlopu do wykorzystania dni do końca roku - w ch***j... :polew: po 1 primo ultimo mam 21 dni urlopu po 2 primo odbieram wolne za moją cieżka prace
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend a my odliczamy: 20 dni urlopu - 2 dni urlopu = pozostało 18 dni urlopu do wykorzystania dni do końca roku - w ch***j... :polew: :polew: ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend a my odliczamy: 20 dni urlopu - 2 dni urlopu = pozostało 18 dni urlopu do wykorzystania dni do końca roku - w ch***j... :polew: po 1 primo ultimo mam 21 dni urlopu po 2 primo odbieram wolne za moją cieżka prace Kędzior ma postanowienie noworoczne. Brać urlopowe dni dopiero od lutego...
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Kędzior ma postanowienie noworoczne. Brać urlopowe dni dopiero od lutego... kolejny cfaniak, niemoja wina że żona mojego stryjecznego brata od wujka józka ktory znal dziadka ernesta jest cieżko chora i musze się nia opiekowac :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend a my odliczamy: 20 dni urlopu - 2 dni urlopu = pozostało 18 dni urlopu do wykorzystania dni do końca roku - w ch***j... :polew: Stan zapodaj wątek o tym, myślę że szybko się rozwinie keżor artysta jesteś bez kitu szacun :oklaski:
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Stan zapodaj wątek o tym, myślę że szybko się rozwinie zaraz zapodam wątek o twoim gejostwie to zobaczysz jak sie dopiero rozwinie
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Stan zapodaj wątek o tym, myślę że szybko się rozwinie zaraz zapodam wątek o twoim gejostwie to zobaczysz jak sie dopiero rozwinie Poszła riposta! :polew: :polew:
krolu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ma wszystko to co powinna mieć kobieta ręce do podawania piwa i trąbke :polew: napewno nie służaca do rozmawiania :gwizdanie:i WEEKENDDDDD Scooter - Weekend a my odliczamy: 20 dni urlopu - 2 dni urlopu = pozostało 18 dni urlopu do wykorzystania dni do końca roku - w ch***j... :polew: idź do szkoły dostaniesz 6 dni extra :kox: :kox:
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Stan zapodaj wątek o tym, myślę że szybko się rozwinie zaraz zapodam wątek o twoim gejostwie to zobaczysz jak sie dopiero rozwinie Poszła riposta! :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________ idź do szkoły dostaniesz 6 dni extra :kox: :kox: 24dni na rok przerabiałem temat
krolu Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Stan zapodaj wątek o tym, myślę że szybko się rozwinie zaraz zapodam wątek o twoim gejostwie to zobaczysz jak sie dopiero rozwinie Poszła riposta! :polew: :polew: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________ idź do szkoły dostaniesz 6 dni extra :kox: :kox: 24 przerabiałem temat ja mam 23+6... :kox:
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Stan zapodaj wątek o tym, myślę że szybko się rozwinie zaraz zapodam wątek o twoim gejostwie to zobaczysz jak sie dopiero rozwinie to zapodaj [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:34_________________________________________________kropki by poleciały szybko
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to zapodaj [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:34_________________________________________________kropki by poleciały szybko jestem dzentelmenem wiec tego nei zrobie :polew: :polew: ale poważnie zabrzmiało co? :polew:
Miszka82 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to zapodaj [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:34_________________________________________________kropki by poleciały szybko jestem dzentelmenem wiec tego nei zrobie :polew: :polew: ale poważnie zabrzmiało co? :polew: szczerze ? jebłem klocka w majty ok muszę lecieć, poważnie :polew: :polew: no bez kitu
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 to zapodaj [br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 20:34_________________________________________________kropki by poleciały szybko jestem dzentelmenem wiec tego nei zrobie :polew: :polew: ale poważnie zabrzmiało co? :polew: szczerze ? jebłem klocka w majty ok muszę lecieć, poważnie :polew: :polew: no bez kitu
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Było dwa albo trzy albo ileś tam dni temu...
Rekomendowane odpowiedzi