akjam Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ja mam jednego Żywca... i nie będę się dłużej zastanawiał Czekam tylko jak się schłodzi namówiłeś mnie Nic samozaparcia. nie no walcze z tym dalej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 a ty co sie brechtasz ja mam jednego Żywca... i nie będę się dłużej zastanawiał Czekam tylko jak się schłodzi namówiłeś mnie Nic samozaparcia. nie no walcze z tym dalej :gwizdanie: serio walcze
Bulczas Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 serio walcze Kup se kuźwa miecz świetlny i bądź dżedaj
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 serio walcze Kup se kuźwa miecz świetlny i bądź dżedaj póki co jestem nindża
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 serio walcze Kup se kuźwa miecz świetlny i bądź dżedaj
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 a ty co sie brechtasz ja mam jednego Żywca... i nie będę się dłużej zastanawiał Czekam tylko jak się schłodzi namówiłeś mnie Nic samozaparcia. nie no walcze z tym dalej :gwizdanie: serio walcze Może jakieś wakacje Ci zorganizować w jakimś ośrodku gdzie Ci pomogą w tej walce... :polew:
Bulczas Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 serio walcze Kup se kuźwa miecz świetlny i bądź dżedaj póki co jestem nindża Przejdź poziom wyżej i zostań nindżą dżedaj
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 serio walcze Kup se kuźwa miecz świetlny i bądź dżedaj póki co jestem nindża :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Przejdź poziom wyżej i zostań nindżą dżedaj nieprzepadam za gwiezdnymi Może jakieś wakacje Ci zorganizować w jakimś ośrodku gdzie Ci pomogą w tej walce... :polew: hmm a mam ta chorobe uznana za zawodowa ale taka akcje trzymam na naprawde ciezkie czasy :decayed: :decayed:
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Może jakieś wakacje Ci zorganizować w jakimś ośrodku gdzie Ci pomogą w tej walce... :polew: hmm a mam ta chorobe uznana za zawodowa ale taka akcje trzymam na naprawde ciezkie czasy :decayed: :decayed: :decayed:
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Przejdź poziom wyżej i zostań nindżą dżedaj nieprzepadam za gwiezdnymi Może jakieś wakacje Ci zorganizować w jakimś ośrodku gdzie Ci pomogą w tej walce... :polew: hmm a mam ta chorobe uznana za zawodowa ale taka akcje trzymam na naprawde ciezkie czasy :decayed: :decayed: to taka straszna choroba z Filipin ?? :polew:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Przejdź poziom wyżej i zostań nindżą dżedaj nieprzepadam za gwiezdnymi Może jakieś wakacje Ci zorganizować w jakimś ośrodku gdzie Ci pomogą w tej walce... :polew: hmm a mam ta chorobe uznana za zawodowa ale taka akcje trzymam na naprawde ciezkie czasy :decayed: :decayed: filipińską chorobę ?? :polew:
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Przejdź poziom wyżej i zostań nindżą dżedaj nieprzepadam za gwiezdnymi Może jakieś wakacje Ci zorganizować w jakimś ośrodku gdzie Ci pomogą w tej walce... :polew: hmm a mam ta chorobe uznana za zawodowa ale taka akcje trzymam na naprawde ciezkie czasy :decayed: :decayed: filipińską chorobę ?? :polew: Wyższe sfery... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wyższe sfery... :gwizdanie: no a jak się niema co pier**lic
talib1990 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 i se już po pracy jestem. ciekawe jak tam talib po 1ym dniu Talib nie poszedł do roboty :decayed:
stanley Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 i se już po pracy jestem. ciekawe jak tam talib po 1ym dniu Talib nie poszedł do roboty :decayed: a co? jebnąłeś w totka ?
akjam Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Wyższe sfery... :gwizdanie: no a jak się niema co pier**lic i se już po pracy jestem. ciekawe jak tam talib po 1ym dniu Talib nie poszedł do roboty :decayed: Pierwszy urlop na żądanie w życiu! :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi