Adam.S Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Czesc ale sie nie z hamowałeś czytałem
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 jak już jesteśmy w temacie CB, to może mi ktoś powiedzieć (ale z doświadczenia a nie co słyszał od kogoś) czy jest duża różnica po zestrojeniu radyjka ? ciągle nie mam czasu podjechać a nie wiem czy jest sens jest różnica, zaczynając od tego , że możesz spalić radio w ogóle to siema ludzie ;] co do hamowni to ja byłem :gwizdanie: wiele ??
Bulczas Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 jak już jesteśmy w temacie CB, to może mi ktoś powiedzieć (ale z doświadczenia a nie co słyszał od kogoś) czy jest duża różnica po zestrojeniu radyjka ? ciągle nie mam czasu podjechać a nie wiem czy jest sens jest różnica, zaczynając od tego , że możesz spalić radio w ogóle to siema ludzie ;] co do hamowni to ja byłem :gwizdanie: Wiela masz?
keżor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2011 Czesc ale sie nie z hamowałeś czytałem nom wahaczem tarł o rolki ale przynajmnie jestem 5 dych do przodu
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 "q***wa mać.... a nie, kupiłem" :polew:
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 "q***wa mać.... a nie, kupiłem" :polew:
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 "q***wa mać.... a nie, kupiłem" :polew: Kabaret Smile - kierowca tira
diman Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=25488 to będzie pierwszy rowerek jaki kupię dziecku stary jak będziesz kupował 2 sztuki ja tez taki chce dla mojego dzieciaka :kox:
krolu Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=25488 to będzie pierwszy rowerek jaki kupię dziecku Tylko nie taki jak ten jeden koleś miał, on był chyba z TESCO bo mu kołka odpadły... [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 17:02_________________________________________________ ja mogę być "pierwszym kręcącym na ochotnika" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 jak już jesteśmy w temacie CB, to może mi ktoś powiedzieć (ale z doświadczenia a nie co słyszał od kogoś) czy jest duża różnica po zestrojeniu radyjka ? ciągle nie mam czasu podjechać a nie wiem czy jest sens miszka ja uważam że strojenie radia to ściema kiedyś podjechałem do gościa coś tam mi pomajdrował skasował 30 pln a jakiejś super różnicy nie zauważyłe. Wiadomo jeśli jest to nowe radio to zestroić, moje radio było strojone na b4 potem b6 ib7 niestroiłem, a zrobisz jak chcesz moim zdaniem szkoda kasy wydawać
Kędzior Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 i po pracy jeszcze tylko jutro iiiii ... i poniedziałek [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 20:13_________________________________________________ "q***wa mać.... a nie, kupiłem" :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 20:14_________________________________________________ http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=25488 to będzie pierwszy rowerek jaki kupię dziecku ja pier**le :kox: :kox:
stanley Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 pozostało napić się piwka :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Czarne Złoto - Nienawiść feat. HST + TEKST
OKO Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Ale h*jowo grają nie popisali się grą na początku im nie wychodziło później było trochę lepiej
OKO Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Czarne Złoto - Nienawiść feat. HST + TEKST starzy dobrzy wyjadacze :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi