Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 co za zryty dzień... :kwasny: przesadzasz
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 co za zryty dzień... :kwasny: przesadzasz no jak u was codziennie wylatuje z firmy babka, która robi tam 20 lat to luz... a jutro 1/3 firmy idzie na urlop...
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 co za zryty dzień... :kwasny: przesadzasz no jak u was codziennie wylatuje z firmy babka, która robi tam 20 lat to luz... a jutro 1/3 firmy idzie na urlop... krolu bywa, u mnie swojego czasu zwalniali, zaczęli nietypowo bo od góry - też było zdziwko
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 co za zryty dzień... :kwasny: przesadzasz no jak u was codziennie wylatuje z firmy babka, która robi tam 20 lat to luz... a jutro 1/3 firmy idzie na urlop... krolu bywa, u mnie swojego czasu zwalniali, zaczęli nietypowo bo od góry - też było zdziwko tylko u nas ta babka za***ała i to fest... aż się w głowie nie mieści...
Miszka82 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 co za zryty dzień... :kwasny: przesadzasz no jak u was codziennie wylatuje z firmy babka, która robi tam 20 lat to luz... a jutro 1/3 firmy idzie na urlop... krolu bywa, u mnie swojego czasu zwalniali, zaczęli nietypowo bo od góry - też było zdziwko tylko u nas ta babka za***ała i to fest... aż się w głowie nie mieści... no i prawidłowo, życie jest trudne
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witka z pracy. co za zryty dzień... :kwasny: przesadzasz no jak u was codziennie wylatuje z firmy babka, która robi tam 20 lat to luz... a jutro 1/3 firmy idzie na urlop... krolu bywa, u mnie swojego czasu zwalniali, zaczęli nietypowo bo od góry - też było zdziwko Nie mów żeś był na górze... :gwizdanie: co za zryty dzień... :kwasny: przesadzasz no jak u was codziennie wylatuje z firmy babka, która robi tam 20 lat to luz... a jutro 1/3 firmy idzie na urlop... krolu bywa, u mnie swojego czasu zwalniali, zaczęli nietypowo bo od góry - też było zdziwko tylko u nas ta babka za***ała i to fest... aż się w głowie nie mieści... No to co się dziwisz? Kara musi być, no chyba że to było jej pierwsze przewinienie?
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem czy pierwsze... ja dziś tez się alkoholizuje...
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem czy pierwsze... ja dziś tez się alkoholizuje...
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem czy pierwsze... ja dziś tez się alkoholizuje... reds?
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem czy pierwsze... ja dziś tez się alkoholizuje... reds? :gwizdanie:Co tam Kędziorowaty?
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Co tam Kędziorowaty? a nom leci sie harata
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Co tam Kędziorowaty? a nom leci sie harata :gwizdanie:Jutro na spota dotrzesz?
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Co tam Kędziorowaty? a nom leci sie harata :gwizdanie:Jutro na spota dotrzesz? Pewnie wpadnie na chwilę i zaraz się zmyje
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Co tam Kędziorowaty? a nom leci sie harata :gwizdanie:Jutro na spota dotrzesz? Pewnie wpadnie na chwilę i zaraz się zmyje Bo niby z roboty, zmęczony... No pewnie tak będzie.
krolu Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem czy pierwsze... ja dziś tez się alkoholizuje... reds? WINIACZ 11% :blink: :blink:
stanley Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 ja nie wiem czy dotrę, łamie mnie w kościach
Bulczas Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Będziesz jutro na spocie :?:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 20:51_________________________________________________Stasiu zabierz kalendarze
Kędzior Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 ja nie wiem czy dotrę, łamie mnie w kościach dobra przekonałeś mnie pijemy nie wiem czy pierwsze... ja dziś tez się alkoholizuje... reds? WINIACZ 11% :blink: :blink: a tfu tylko 11% Pewnie wpadnie na chwilę i zaraz się zmyje raczej bede ale nom jak zwykle nie za dlugo bo wiadomo dobranocka
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie wiem czy pierwsze... ja dziś tez się alkoholizuje... reds? WINIACZ 11% :blink: :blink: :shocked: ja nie wiem czy dotrę, łamie mnie w kościach Herbatka dziś... :gwizdanie: Będziesz jutro na spocie :?:[br]Dopisany: 24 Styczeń 2011, 20:51_________________________________________________Stasiu zabierz kalendarze Zabierz, zabierz - obejrzę co tam za padła.
Rekomendowane odpowiedzi