akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jak sie kupuje graty do auta to sie potem leci na grubym debecie
keżor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 no i się znalazłem, przechodziłem obok i wszedłem no i lampki zamówione lusterko niestety czarne wiec do mnie nie pasuje a nie zamierzam rezac czarnego sufitu no i dzięki Akjam za zamówienie :notworthy: ej ja miałem w standardzie czarne lusterko wsteczne i jest koks pasuje do c**jowej podsufitki
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jak sie kupuje graty do auta to sie potem leci na grubym debecie akjam teraz wjebany w alkohol i w rezanie
Miszka82 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 i po pracy co tam moczy ryju nic chamie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 i po pracy co tam moczy ryju nic chamie :gwizdanie: wypraszam sobie
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kędzior masz pozdrowienia od Wioli z city rocka
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 jak sie kupuje graty do auta to sie potem leci na grubym debecie akjam teraz wjebany w alkohol i w rezanie Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka!
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kędzior masz pozdrowienia od Wioli z city rocka wiem codziennie do mnie pisze niemów że ja widziałeś i wiesz gdzie teraz pracuje jeszcze 4 dni :gwizdanie: do niedzieli 6dni [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 20:48_________________________________________________ Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka! codziennie 0,5l
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka! codziennie 0,5l :gwizdanie:
keżor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka! codziennie 0,5l plus Mega Mass
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka! codziennie 0,5l plus Mega Mass Albo rakiet fiul... :polew: Hardcorowy koksu, co za pompa!
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka! codziennie 0,5l plus Mega Mass Albo rakiet fiul... :polew: Hardcorowy koksu, co za pompa! ńie ma opierdalańia śię
akjam Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka! codziennie 0,5l plus Mega Mass Albo rakiet fiul... :polew: Hardcorowy koksu, co za pompa! ńie ma opierdalańia śię :decayed: Przechooj! Ma kilka dobrych filmików!
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Wróciłem właśnie z hali i jestem wyjebany! Muszę się napić... mleka! codziennie 0,5l plus Mega Mass Albo rakiet fiul... :polew: Hardcorowy koksu, co za pompa! ńie ma opierdalańia śię :decayed: Przechooj! Ma kilka dobrych filmików! co to za patyk ?
Rekomendowane odpowiedzi