stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 ide do żabki zaczyna się zaczęło się 3h temu
Adrenalina Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Raczej wczoraj wieczorem... :gwizdanie:
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Raczej wczoraj wieczorem... :gwizdanie: Siema alko!
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt Powodzi się... myślałem: mody czy piwo i nie wybrałem modów....
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt Powodzi się... myślałem: mody czy piwo i nie wybrałem modów....
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt Powodzi się... myślałem: mody czy piwo i nie wybrałem modów.... z resztą, po co modzić B5, jak to stare padło :gwizdanie:
OKO Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt Powodzi się... myślałem: mody czy piwo i nie wybrałem modów.... z resztą, po co modzić B5, jak to stare padło :gwizdanie: jeszcze jest za młode żeby rezać :gwizdanie: :beer1: Świtał Fokus Moral Jajonasz PIH - Miliony Myśli (Czarne Złoto)
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt Powodzi się... myślałem: mody czy piwo i nie wybrałem modów.... z resztą, po co modzić B5, jak to stare padło :gwizdanie: jeszcze jest za młode żeby rezać :gwizdanie: :beer1: Świtał Fokus Moral Jajonasz PIH - Miliony Myśli (Czarne Złoto) :gwizdanie:
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U mnie nie lepiej. W piątek u Diman-a, wczoraj posiedzenie w knajpie, a dziś wpadła siostra z facetem to jakąś flaszkę się napoczęło
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U mnie nie lepiej. W piątek u Diman-a, wczoraj posiedzenie w knajpie, a dziś wpadła siostra z facetem to jakąś flaszkę się napoczęło tyś to jest imprezowicz [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 18:30_________________________________________________puście sobie na TVN niezła masakra :kox: :polew: :polew:
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U mnie nie lepiej. W piątek u Diman-a, wczoraj posiedzenie w knajpie, a dziś wpadła siostra z facetem to jakąś flaszkę się napoczęło Jak się napoczęło to trzeba skończyć...
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U mnie nie lepiej. W piątek u Diman-a, wczoraj posiedzenie w knajpie, a dziś wpadła siostra z facetem to jakąś flaszkę się napoczęło tyś to jest imprezowicz [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 18:30_________________________________________________puście sobie na TVN niezła masakra :kox: :polew: :polew: tylko ten ciulaty komentarz
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U mnie nie lepiej. W piątek u Diman-a, wczoraj posiedzenie w knajpie, a dziś wpadła siostra z facetem to jakąś flaszkę się napoczęło tyś to jest imprezowicz [br]Dopisany: 13 Luty 2011, 18:30_________________________________________________puście sobie na TVN niezła masakra :kox: :polew: :polew: tylko ten ciulaty komentarz No gość jest qwa beznadziejny!
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U mnie nie lepiej. W piątek u Diman-a, wczoraj posiedzenie w knajpie, a dziś wpadła siostra z facetem to jakąś flaszkę się napoczęło Jak się napoczęło to trzeba skończyć... Taki mam plan Ale to już bez nich, bo pojechali
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 nic mi do głowy nie wchodzi jak ja to jutro zdam... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 nic mi do głowy nie wchodzi jak ja to jutro zdam... :gwizdanie: pewnie będzie luzik
Rekomendowane odpowiedzi