Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 spotkałem Kędziora na Krupówkach Uploaded with ImageShack.us
diman Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 nic mi do głowy nie wchodzi jak ja to jutro zdam... :gwizdanie: bez problemu sie wyluzuj i bedzie git
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 nic mi do głowy nie wchodzi Bo qr** myślisz o upalaniu i d*pach w krótkich spódniczkach
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 U mnie nie lepiej. W piątek u Diman-a, wczoraj posiedzenie w knajpie, a dziś wpadła siostra z facetem to jakąś flaszkę się napoczęło Jak się napoczęło to trzeba skończyć... Taki mam plan Ale to już bez nich, bo pojechali mam taką nadzieję Nadzieja umiera ostatnia. spotkałem Kędziora na Krupówkach Uploaded with ImageShack.us A mówił, że niby chory i leży w domu...
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt (jutro będę żałował)
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt (jutro będę żałował) mi została łycha z wyjazdu więc zapodaję już 2 -go dryna pyrsk
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no to znowu psssyt (jutro będę żałował) :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udziela się AA4 klub, picie on-line :gwizdanie: he ja lubię się napić z przyjaciółmi :polew:
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udziela się AA4 klub, picie on-line :gwizdanie: he ja lubię się napić z przyjaciółmi :polew: Mimo że łączy nas kabel No, ale chociaż to
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udziela się AA4 klub, picie on-line :gwizdanie: he ja lubię się napić z przyjaciółmi :polew: To też zrobię browara...
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udziela się AA4 klub, picie on-line :gwizdanie: he ja lubię się napić z przyjaciółmi :polew: To też zrobię browara... good
stanley Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udziela się AA4 klub, picie on-line :gwizdanie: he ja lubię się napić z przyjaciółmi :polew: To też zrobię browara... good
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udziela się AA4 klub, picie on-line :gwizdanie: he ja lubię się napić z przyjaciółmi :polew: To też zrobię browara... good :polew:
gregory Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 A miałem dziś poćwiczyć bary i triceps :gwizdanie: Ale to jutro, bo po alko się trudniej ćwiczy
tolek85 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Akjam, twój moduł, który masz na zbyciu ogarnia dodatkowe oświetlenie, tzn te, które świeci na podłogę z drzwi oraz obszar nóg wewnątrz? Wiesz, to co masz teraz w sumie. Ty go będziesz wymieniał, dla CL/Home? Jak co, to jestem nim zainteresowany. PS, masz go może już zdemontowany, czy masz go na aucie?
Grisza79 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Jadnak Audi to Audi...... no to znowu psssyt (jutro będę żałował) Stanley jutro rano na kacu :gwizdanie:Bad morning? Uwaga! Kobieta za kierownicą! :polew:
Miszka82 Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Jadnak Audi to Audi...... no to znowu psssyt (jutro będę żałował) Stanley jutro rano na kacu :gwizdanie:Bad morning? Uwaga! Kobieta za kierownicą! :polew: :wallbash: :wallbash: za dużo linków jak na banie
akjam Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udziela się AA4 klub, picie on-line :gwizdanie: he ja lubię się napić z przyjaciółmi :polew: To też zrobię browara... good Zimny qr** tak, że szczene mi powykręcało! :kox:[br]Dopisany: 13 Luty 2011, 19:36_________________________________________________ Akjam, twój moduł, który masz na zbyciu ogarnia dodatkowe oświetlenie, tzn te, które świeci na podłogę z drzwi oraz obszar nóg wewnątrz? Wiesz, to co masz teraz w sumie. Ty go będziesz wymieniał, dla CL/Home? Jak co, to jestem nim zainteresowany. PS, masz go może już zdemontowany, czy masz go na aucie? Mam go w pudełku kartownowym gotowy do wysyłki!
Rekomendowane odpowiedzi