Adrenalina Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać na parkingu malo bo zimno i dawaj dzisiaj to kasia nie bedzie sie nudzic bo tez chce jechac oki, to się dzisiaj zabiorę ze Stanisławem [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 15:10_________________________________________________ jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: ja tyle nie dam rady
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać na parkingu malo bo zimno i dawaj dzisiaj to kasia nie bedzie sie nudzic bo tez chce jechac oki, to się dzisiaj zabiorę ze Stanisławem super :kox:
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: ja tyle nie dam rady Ja też nie bo przecież qr** zimno w ciul!
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać no jasne że zapraszamy... czy długo to zależy od punktu patrzenia jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać na parkingu malo bo zimno i dawaj dzisiaj to kasia nie bedzie sie nudzic bo tez chce jechac a kasia jest skarbnicą wiedzy ciążowej ... :gwizdanie: :>
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać no jasne że zapraszamy... czy długo to zależy od punktu patrzenia jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać na parkingu malo bo zimno i dawaj dzisiaj to kasia nie bedzie sie nudzic bo tez chce jechac a kasia jest skarbnicą wiedzy ciążowej ... :gwizdanie: :> I diman też!
Adrenalina Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: ja tyle nie dam rady Ja też nie bo przecież q***wa zimno w ciul! pójdzie się na szoping
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: ja tyle nie dam rady Ja też nie bo przecież q***wa zimno w ciul! pójdzie się na szoping Pożycz stówę albo z pięć Trunk monkey :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 noo to dość spora ekipa dzisiaj wpada :gwizdanie:
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać no jasne że zapraszamy... czy długo to zależy od punktu patrzenia jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: długo stoicie na parkingu? bo się zastanawiam czy się dzisiaj nie wybrać na parkingu malo bo zimno i dawaj dzisiaj to kasia nie bedzie sie nudzic bo tez chce jechac a kasia jest skarbnicą wiedzy ciążowej ... :gwizdanie: :> I diman też! [br]Dopisany: 22 Luty 2011, 15:27_________________________________________________ noo to dość spora ekipa dzisiaj wpada :gwizdanie: jak to juz bywa w kato :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: ja tyle nie dam rady Ja też nie bo przecież q***wa zimno w ciul! pójdzie się na szoping Pożycz stówę albo z pięć a co ja Cię mam w dowodzie czy jak ? :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 noo to dość spora ekipa dzisiaj wpada :gwizdanie: to że mi brzuchol rośnie to wcale nie znaczy że 'spora' :polew:
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 :polew: noo w sumie Twojego basiora nie widziałem Kaśkę oglądam ostatnio zbyt często :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 :polew: noo w sumie Twojego basiora nie widziałem Kaśkę oglądam ostatnio zbyt często :gwizdanie: u mnie nie ma na razie czego oglądać... jakoś wolno to idzie
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 jak będzie -10 to do 2 h może wytrzymamy :gwizdanie: ja tyle nie dam rady Ja też nie bo przecież q***wa zimno w ciul! pójdzie się na szoping Pożycz stówę albo z pięć a co ja Cię mam w dowodzie czy jak ? :gwizdanie: Nie dać tylko pożyczyć. noo to dość spora ekipa dzisiaj wpada :gwizdanie: to że mi brzuchol rośnie to wcale nie znaczy że 'spora' :polew:
diman Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Diman, Ty im tak nie słodź :gwizdanie: ja sie bede musial do nich przeniesc bo w gliwicach oprocz was juz nikogo nie ma :gwizdanie:
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Diman, Ty im tak nie słodź :gwizdanie: ja sie bede musial do nich przeniesc bo w gliwicach oprocz was juz nikogo nie ma :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Diman, Ty im tak nie słodź :gwizdanie: ja sie bede musial do nich przeniesc bo w gliwicach oprocz was juz nikogo nie ma :gwizdanie: boją się zimy... na wiosnę powyłażą z ukrycia
akjam Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Diman, Ty im tak nie słodź :gwizdanie: ja sie bede musial do nich przeniesc bo w gliwicach oprocz was juz nikogo nie ma :gwizdanie: boją się zimy... na wiosnę powyłażą z ukrycia Sen zimowy...
Rekomendowane odpowiedzi