diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Faceci się nie napalają, faceci podziwiają, popatrzcie jakie ta dziewczyna ma piękne oczy :slina: ale kosa i te oczy na klatce piersiowej
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 lecicie ze spamem ładnie wbij sie w temat jest ciekawie Faceci się nie napalają, faceci podziwiają, popatrzcie jakie ta dziewczyna ma piękne oczy fajna d*pa z twarzy
Miszka82 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Faceci się nie napalają, faceci podziwiają, popatrzcie jakie ta dziewczyna ma piękne oczy :slina: ale kosa i te oczy na klatce piersiowej troszkę obwisłe ale rozmiar dobry [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:43_________________________________________________ lecicie ze spamem ładnie wbij sie w temat jest ciekawie Faceci się nie napalają, faceci podziwiają, popatrzcie jakie ta dziewczyna ma piękne oczy fajna pupa z twarzy
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Czyli jednak na wszystkie no wlasnie chodzi o to ze nie wszystkie to maja czyt wczoraj w czeko ta stara czarna chuda w dżinsach
gracia Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Ja jestem tutaj w mniejszości, więc nie ma o czym dyskutować. Ja wiem swoje i na pewno nie jeden z was jest dużo bardziej zboczony niż ja. Ja jestem młoda nieśmiała i grzeczna, nie myślę o takich świństwach No wpływu nie mam, za późno żeby was prostować <zboczuchy> Kobiety są gorsze pod tym względem :gwizdanie: dokladnie potwierdzam i zgadzam sie w 100% Jakoś nie jesteście zbyt przekonywujący... ja się nie ślinie na każdego faceta którego zobaczę w klubie, chrzcin nieoficjalnych tez nie mam w planach I dlatego jesteś gorsza a my mieliśmy Cię za kolegę za ziomka :bicz: :bicz:
Pucek Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 A mówiłem że po meczu qr**! Taaa mówiłeś ale pół godziny wcześniej... Ja jestem tutaj w mniejszości, więc nie ma o czym dyskutować. Ja wiem swoje i na pewno nie jeden z was jest dużo bardziej zboczony niż ja. Ja jestem młoda nieśmiała i grzeczna, nie myślę o takich świństwach Ale o co chodzi? Uwaga - podczas pisania wysłano 12 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :shocked:
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Czyli jednak na wszystkie no wlasnie chodzi o to ze nie wszystkie to maja czyt wczoraj w czeko ta stara czarna chuda w dżinsach Ale przynajmniej było się z czego pośmiać
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy dziwne ma kolana
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy no czasem się zdarza
gracia Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Aj tam przesadzacie, w jej wieku będziecie zamulać w domu, a kobieta się bawi, korzysta z życia
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy dziwne ma kolana mialem wlasnie o tym pisac i łokcie też jakies ten tego Aj tam przesadzacie, w jej wieku będziecie zamulać w domu, a kobieta się bawi, korzysta z życia ta i wydaje jej sie ze nadal jest atrakcyjna :polew:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Aj tam przesadzacie, w jej wieku będziecie zamulać w domu, a kobieta się bawi, korzysta z życia no nie zgodze sie z tym [br]Dopisany: 24 Luty 2011, 21:48_________________________________________________ nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem a jakże :kox:
stanley Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem apropo wzorów
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem apropo wzorów :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Aj tam przesadzacie, w jej wieku będziecie zamulać w domu, a kobieta się bawi, korzysta z życia ta i wydaje jej sie ze nadal jest atrakcyjna :polew: :polew: nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem apropo wzorów :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi