Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem apropo wzorów ja pier**le :doh1:
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem apropo wzorów tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem apropo wzorów tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: chyba niewytrzymala psychicznie i se poszla Akjama nie bylo ale jak zdjecie rocco to moment sie pojawil :polew:
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie gustuję w takich piersiach, ale chciałem pokazać że faceci też patrzą po takich częściach ciała jak oczy w szczególności żonaci :gwizdanie: A Ty jesteś ich wzorem apropo wzorów tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: Przestań tak mówić bo się dziewczyna zawstydzi
diman Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: chyba niewytrzymala psychicznie i se poszla Akjama nie bylo ale jak zdjecie rocco to moment sie pojawil :polew: :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: chyba niewytrzymala psychicznie i se poszla Akjama nie bylo ale jak zdjecie rocco to moment sie pojawil :polew: Cały czas jezdem. Byłem po pifko.
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: chyba niewytrzymala psychicznie i se poszla Akjama nie bylo ale jak zdjecie rocco to moment sie pojawil :polew: Cały czas jezdem. Byłem po pifko. i odziwo nagle po fotce ruszylo cie do pisania :polew:
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: chyba niewytrzymala psychicznie i se poszla Akjama nie bylo ale jak zdjecie rocco to moment sie pojawil :polew: Cały czas jezdem. Byłem po pifko. i odziwo nagle po fotce ruszylo cie do pisania :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: chyba niewytrzymala psychicznie i se poszla Akjama nie bylo ale jak zdjecie rocco to moment sie pojawil :polew: Cały czas jezdem. Byłem po pifko. i odziwo nagle po fotce ruszylo cie do pisania :polew: No ręce opadają! tu by sie musiala gracia wypowiedziec na jego temat :gwizdanie: chyba niewytrzymala psychicznie i se poszla Akjama nie bylo ale jak zdjecie rocco to moment sie pojawil :polew: Cały czas jezdem. Byłem po pifko. i odziwo nagle po fotce ruszylo cie do pisania :polew: Następny! Kędzior mam Cię informować jak idę od kompa tak?
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Następny! Kędzior mam Cię informować jak idę od kompa tak? nieznasz sie na zartach :polew:
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Następny! Kędzior mam Cię informować jak idę od kompa tak? nieznasz sie na zartach :polew: No nie znam, nie znam!
Kędzior Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Następny! Kędzior mam Cię informować jak idę od kompa tak? nieznasz sie na zartach :polew: No nie znam, nie znam! to postaw flaszke i bedziemy kwita
akjam Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Następny! Kędzior mam Cię informować jak idę od kompa tak? nieznasz sie na zartach :polew: No nie znam, nie znam! to postaw flaszke i bedziemy kwita
Bulczas Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Następny! Kędzior mam Cię informować jak idę od kompa tak? nieznasz sie na zartach :polew: No nie znam, nie znam! to postaw flaszke i bedziemy kwita
Rekomendowane odpowiedzi