akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie: my weźniemy kontrę, a Basia wszystkich odwiezie do domu :gwizdanie: e no tym razem bedzie jeszcze kasia do odwózki :kox: także nie zastanawiaj się może nas byc dużo wiec wez wiecej gorzały :gwizdanie: trzeba płodzić więcej dzieci: "Życie jak w Madrycie" :polew:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 my weźniemy kontrę, a Basia wszystkich odwiezie do domu :gwizdanie: daleko stasiu do ciebie niema wrocimy sobei na piechote :polew: :polew:
stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 my weźniemy kontrę, a Basia wszystkich odwiezie do domu :gwizdanie: daleko stasiu do ciebie niema wrocimy sobei na piechote :polew: :polew: a po drodze multum knajp [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:31_________________________________________________Krolu, jak tam mapa ?
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a po drodze multum knajp afrodyta czy cos to co na srode brac wolne?
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a po drodze multum knajp afrodyta czy cos to co na srode brac wolne? :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a po drodze multum knajp afrodyta czy cos to co na srode brac wolne? dopiero w środe wypłata, afrodyta odpada
krolu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Krolu, jak tam mapa ? nie ma tego jednego parta.. :wallbash:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a po drodze multum knajp afrodyta czy cos to co na srode brac wolne? dopiero w środe wypłata, afrodyta odpada Na zeszyt się nie da?
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a po drodze multum knajp afrodyta czy cos to co na srode brac wolne? dopiero w środe wypłata, afrodyta odpada jestes tam spalony? :polew:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Albo mam lepszy pomysł! Zostaniemy do środy i wtedy spokojnie zapłacisz...
stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Krolu, jak tam mapa ? nie ma tego jednego parta.. :wallbash: jest jakas szansa, że bedzie w calosci ?[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:38_________________________________________________ Albo mam lepszy pomysł! Zostaniemy do środy i wtedy spokojnie zapłacisz... poyebani
krolu Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Krolu, jak tam mapa ? nie ma tego jednego parta.. :wallbash: jest jakas szansa, że bedzie w calosci ? napisałem mu pw... ale nie logował się ostatnio.. napisałem też prośbę na ogólnym... może ktoś wrzuci nowe upload..
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Albo mam lepszy pomysł! Zostaniemy do środy i wtedy spokojnie zapłacisz... poyebani
stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Krolu, jak tam mapa ? nie ma tego jednego parta.. :wallbash: jest jakas szansa, że bedzie w calosci ? napisałem mu pw... ale nie logował się ostatnio.. napisałem też prośbę na ogólnym... może ktoś wrzuci nowe upload.. [br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:40_________________________________________________na rozluznienie, stary skecz
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków...
stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... od Huga pewnie dostał
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... od Huga pewnie dostał Diman chyba też takie ma... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... od Huga pewnie dostał brelok z audi nie dziala :polew:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 na rozluznienie, stary skecz :polew: BTW Fajny ma breloczek do kluczyków... od Huga pewnie dostał brelok z audi nie dziala :polew: No jak nie! Nie widziałeś! :polew:
Rekomendowane odpowiedzi