Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 po spocie. Fura Mirona robi mega wrażenie juz nie przesadzaj
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 po spocie. Fura Mirona robi mega wrażenie juz nie przesadzaj Moża da mu się przejechać i dlatego tak wazelinuje.
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 po spocie. Fura Mirona robi mega wrażenie juz nie przesadzaj Moża da mu się przejechać i dlatego tak wazelinuje. Jechałem takim jako pasażer i to mi wystarczy [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 22:28_________________________________________________Wolę moje B5 przynajmniej można przyjebać i się nie martwić a tam
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 po spocie. Fura Mirona robi mega wrażenie juz nie przesadzaj Moża da mu się przejechać i dlatego tak wazelinuje. Jechałem takim jako pasażer i to mi wystarczy Eeee to słabo.
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 b8 to siara :slina: [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 22:46_________________________________________________moze Miron ma b8 ale ja mam wiecej postow od niego :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Czyżby Miron fure zmienilł ? tak bys byl to bys widzial
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Czyżby Miron fure zmienilł ? No zmienił ale taki golas że masakra
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Czyżby Miron fure zmienilł ? No zmienił ale taki golas że masakra "dobrze ze ta b8 niejest taka wypasiona jak b7 bo bym sie zrzygał z nudów" :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Czyżby Miron fure zmienilł ? No zmienił ale taki golas że masakra "dobrze ze ta b8 niejest taka wypasiona jak b7 bo bym sie zrzygał z nudów" :polew: :polew: Albo to "jak mi się urodziło dziecko wziołem dzień urlopu, jak kupiłem auto 3 dni. Czy ze mną jest wszystko w porządku" :polew:
Grisza79 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Czyżby Miron fure zmienilł ? No zmienił ale taki golas że masakra W B7 nie miał co rezać... a w tym w takim bądz razie będzie miał co rezać A na spota nie dałem rady...
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wy wredne kupy jeszcze bedziesz chcial zebym sie karnal twoja fura
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wy wredne kupy jeszcze bedziesz chcial zebym sie karnal twoja fura Żeby Ci dał! Uważaj! Dzisiaj widziałeś jak spierd...!
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wy wredne kupy jeszcze bedziesz chcial zebym sie karnal twoja fura :polew:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wy wredne kupy jeszcze bedziesz chcial zebym sie karnal twoja fura Żeby Ci dał! Uważaj! Dzisiaj widziałeś jak spierd...! ale na poczatku jak niewidziales to mi dawal kluczyki i 50zl zebym sie przejechal i powiedzial ze fajnie
Rekomendowane odpowiedzi