Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 :gwizdanie: a Ty dalej nie nauczyłeś się mówić? sytuacja z domu: żona: Grzesiek, kochasz mnie? a Grzecho na to: gwizdanie
stanley Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wy wredne kupy jeszcze bedziesz chcial zebym sie karnal twoja fura Żeby Ci dał! Uważaj! Dzisiaj widziałeś jak spierd...! ale na poczatku jak niewidziales to mi dawal kluczyki i 50zl zebym sie przejechal i powiedzial ze fajnie mi dał 50zł i flaszke, żebym powiedział, że przebieg ori :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 :gwizdanie: a Ty dalej nie nauczyłeś się mówić? sytuacja z domu: żona: Grzesiek, kochasz mnie? a Grzecho na to: gwizdanie i dodał miód i s... :polew:
stanley Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 :gwizdanie: a Ty dalej nie nauczyłeś się mówić? sytuacja z domu: żona: Grzesiek, kochasz mnie? a Grzecho na to: gwizdanie yebany [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 23:15_________________________________________________ :gwizdanie: a Ty dalej nie nauczyłeś się mówić? sytuacja z domu: żona: Grzesiek, kochasz mnie? a Grzecho na to: gwizdanie i dodał miód i s... :polew: coś słodkiego
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wy wredne kupy jeszcze bedziesz chcial zebym sie karnal twoja fura Żeby Ci dał! Uważaj! Dzisiaj widziałeś jak spierd...! ale na poczatku jak niewidziales to mi dawal kluczyki i 50zl zebym sie przejechal i powiedzial ze fajnie mi dał 50zł i flaszke, żebym powiedział, że przebieg ori :gwizdanie: ale wiesz ze ta flaszke mamy na pół? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 wy wredne kupy jeszcze bedziesz chcial zebym sie karnal twoja fura Żeby Ci dał! Uważaj! Dzisiaj widziałeś jak spierd...! ale na poczatku jak niewidziales to mi dawal kluczyki i 50zl zebym sie przejechal i powiedzial ze fajnie Mi też dawał i wcześniej wysłał eskę... :gwizdanie: a Ty dalej nie nauczyłeś się mówić? sytuacja z domu: żona: Grzesiek, kochasz mnie? a Grzecho na to: gwizdanie Patrz wyżej! A tak wogóle to byś się przywitał!
Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 i mamy ją wypić podobno w trzech pewnie wspominał coś o ubogich z rybnika
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 i mamy ją wypić podobno w trzech pewnie wspominał coś o ubogich z rybnika ci z rybnika musza kontre kupic (po4piwa kontry wystarcza) haha
Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 na kontrę zawsze znajdę środki to co, 19 marca zrobimy sobie dzień flaszki?
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 i mamy ją wypić podobno w trzech pewnie wspominał coś o ubogich z rybnika To JESZCZE potrzebujecie zE 3 flaszki...
stanley Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i uj, to mam po flaszce: wiem już z kim piję i kiedy...
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i uj, to mam po flaszce: wiem już z kim piję i kiedy... :polew:
Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i uj, to mam po flaszce: wiem już z kim piję i kiedy... aaa dodaj jeszcze "wiem też u kogo, u siebie"
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i uj, to mam po flaszce: wiem już z kim piję i kiedy... aaa dodaj jeszcze "wiem też u kogo, u siebie" Ebany! :polew: STanley wszystko zorganizowane!
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 panowie może byśmy zrobili za tydzien w piatek lub sobote jakas klubowa potancowe? wypad do baru czy spiza? wogóle Miron gdzie nas zabierasz żebyśmy mogli oblać to b8? :naughty:
Pucek Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 do baru czy spiża - na jedno wychodzi, BANIA
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 do baru czy spiża - na jedno wychodzi, BANIA
stanley Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 panowie może byśmy zrobili za tydzien w piatek lub sobote jakas klubowa potancowe? wypad do baru czy spiza? wogóle Miron gdzie nas zabierasz żebyśmy mogli oblać to b8? :naughty: skoro plazmę oblewaliśmy na jakiś domkach, to B8 trzeba w Gołębiewskim [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 23:25_________________________________________________ do baru czy spiża - na jedno wychodzi, BANIA ja nie pije
Rekomendowane odpowiedzi