diman Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No chwilkę z 2,3 piwka jakieś dupeczki do auta i do domu [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:38_________________________________________________ Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie Ale ja szukam transportu hmm wsumie to ja tez
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 No chwilkę z 2,3 piwka jakieś dupeczki do auta i do domu szybki numerek i powrot
Gość elvis80 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi pewnie juz mial z dwa razy KO
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 DZISIAJ JEST POST, czeko zamkniete Ta może 10 lat temu przestrzegali tego a teraz to nie wierzę że ktoś by zamknął disco ze względu na post :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:42_________________________________________________ Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi pewnie juz mial z dwa razy KO Po dwóch redsach :polew:
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi pewnie juz mial z dwa razy KO i ściulał bramkarzowi
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Pajda widze cie [br]Dopisany: 09 Marzec 2011, 21:43_________________________________________________ Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi pewnie juz mial z dwa razy KO i ściulał bramkarzowi ja yhym
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi pewnie juz mial z dwa razy KO i ściulał bramkarzowi Chyba ściulał mu laskę w kiblu
stanley Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi pewnie juz mial z dwa razy KO i ściulał bramkarzowi Chyba ściulał mu laskę w kiblu co za dosadne określenie :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Nie jedzie ktoś do czeko bo szukam szofera a mam smaki tylko browar się kończy krolu jest juz tam albo zaraz bedzie nie a Krolu miał mi pomóc z tematem błędu a w czeko siedzi pewnie juz mial z dwa razy KO i ściulał bramkarzowi Chyba ściulał mu laskę w kiblu dobre dobre...a może i jego i ją
Gość elvis80 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 oczywiście jego inaczej i ją inaczej - żeby nie było
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wracam na meczyk :gwizdanie: sport i motoryzacja to nie sa meskie zainteresowania :polew:
Bulczas Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wracam na meczyk :gwizdanie: sport i motoryzacja to nie sa meskie zainteresowania :polew: Ja wiem wolisz ja Miszka opowiada o trzech ruchających się psach :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wracam na meczyk :gwizdanie: sport i motoryzacja to nie sa meskie zainteresowania :polew: Ja wiem wolisz ja Miszka opowiada o trzech ruchających się psach :polew:
Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Wracam na meczyk :gwizdanie: sport i motoryzacja to nie sa meskie zainteresowania :polew: Ja wiem wolisz ja Miszka opowiada o trzech ruchających się psach :polew: rzygaj kędzior rzygaj
Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 rzygaj kędzior rzygaj co ty tu robisz? to było jak po B6 pojechałem
Rekomendowane odpowiedzi