diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! :doh1: czyś ty łeb upadł ja mam do was 30 km Ja też! Musiałbym wyjeżdząc w poniedziałek... :polew: :polew: :polew: ja w sumie sie moge podpiąc do jakiegoś TIRA :gwizdanie: na banie Poleciałbyś prosto na Kraków! :polew: no jak bym sie za mocno uczepił to napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! :doh1: czyś ty łeb upadł ja mam do was 30 km Ja też! Musiałbym wyjeżdząc w poniedziałek... :polew: :polew: :polew: ja w sumie sie moge podpiąc do jakiegoś TIRA :gwizdanie: na banie Poleciałbyś prosto na Kraków! :polew: no jak bym sie za mocno uczepił to napewno P.S. WYsłałem jeszcze raz info do tego gościa bo mnie już wk***ia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 I na spota na rowerach! :doh1: czyś ty łeb upadł ja mam do was 30 km Ja też! Musiałbym wyjeżdząc w poniedziałek... :polew: :polew: :polew: ja w sumie sie moge podpiąc do jakiegoś TIRA :gwizdanie: na banie Poleciałbyś prosto na Kraków! :polew: no jak bym sie za mocno uczepił to napewno P.S. WYsłałem jeszcze raz info do tego gościa bo mnie już wk***ia! spoko cza go pogonić bo i co mnie obchodzą jego problemy jak się podjął czegoś to niech się wywiąże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Dobrze mówisz! Napisałem i czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki No masakra! Oglądam właśnie filmiki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki nie... w Japonii jest poprostu dużo ludzi i nauczyli się ekonomicznie parkować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki nie... w Japonii jest poprostu dużo ludzi i nauczyli się ekonomicznie parkować... Oj Seski, Seski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki Co tam się stało :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki nie... w Japonii jest poprostu dużo ludzi i nauczyli się ekonomicznie parkować... Oj Seski, Seski... Co Akjam, Akjam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki nie... w Japonii jest poprostu dużo ludzi i nauczyli się ekonomicznie parkować... Oj Seski, Seski... Co Akjam, Akjam? Nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seski Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 Japonia jak resoraczki Co tam się stało :gwizdanie: no co... przyszła wielka woda i teraz będzie promocja na samochody... [br]Dopisany: 11 Marzec 2011, 17:46_________________________________________________ Japonia jak resoraczki nie... w Japonii jest poprostu dużo ludzi i nauczyli się ekonomicznie parkować... Oj Seski, Seski... Co Akjam, Akjam? Nic. to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 patologia piątek g 19 a ja dopiero na chatę zawitałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 patologia piątek g 19 a ja dopiero na chatę zawitałem Ja jeszcze siedzę w robocie! P.S. Patologia to będzie później... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 patologia piątek g 19 a ja dopiero na chatę zawitałem Ja jeszcze siedzę w robocie! P.S. Patologia to będzie później... ty patusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 patologia piątek g 19 a ja dopiero na chatę zawitałem ale zaczales o 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 patologia piątek g 19 a ja dopiero na chatę zawitałem ale zaczales o 15 no po c h u j u fest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 patologia piątek g 19 a ja dopiero na chatę zawitałem ale zaczales o 15 no po c h u j u fest co prawda boli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2011 patologia piątek g 19 a ja dopiero na chatę zawitałem ale zaczales o 15 no po c h u j u fest co prawda boli ? ty ciulu zacząłem robotę chwilę po 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi