Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dzięki za spota..... Spaliłem sobie tą kiełbachą podniebienie ja tez sezon oglaszam za otwarty
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 już po grill'u? kurcze Krolu mykniesz mi jęz. ang następnym razem...na SPOCie? kurcze też tak chcę...jak kolega z SI....delfinek tylko napiszjakie piwko lubisz przynieś mi czteropak tyskiego, to Krolu Ci zrobi nawet chiński jakie tyskie :blink: :blink: :shocked: :shocked: tylko reed's zielony ja nie pije redsa
zib0l Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 a te kielbaski polskie czy czajnatałn :polew:
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 a tak na serio, to pojechałem wcześniej bo widziałem, że nie nikt nie chciał mi odstąpić swojej kiłbaski
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 to kto co pija? ja mleko a te kielbaski polskie czy czajnatałn :polew: kielbaski "nieśląskie" :polew:
Gość elvis80 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 to kto co pija? ja mleko a te kielbaski polskie czy czajnatałn :polew: kielbaski "nieśląskie" :polew: a myślałem że Ty "ile wleje tyle wypije"
Grisza79 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 coś mi się zdaje że nie ma już miejsc do Bukowiny... albo ślepy jestem.
Gość elvis80 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 po pracy jak fajnie wrócić do domu heh a chcialem zobqczyc twoje rezanko na spryski a Ciebie nie bylo No niestety takie życie :gwizdanie: chciałbym wiedzieć czy jak coś to pompkę do spryskiwaczy miałbyś...jeśli bym potrzebował...? 50zł dla klubowiczów...?
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 coś mi się zdaje że nie ma już miejsc do Bukowiny... albo ślepy jestem. ja tam widze 7 wolnych
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 coś mi się zdaje że nie ma już miejsc do Bukowiny... albo ślepy jestem. ja tam widze 7 wolnych ale Grisza ma 8 fajnych koleżanek, które zawsze jeżdzą z nim :gwizdanie: bez nich nie pojedzie.....
Gość elvis80 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 coś mi się zdaje że nie ma już miejsc do Bukowiny... albo ślepy jestem. ja tam widze 7 wolnych ja nie czaję... ;(
Grisza79 Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 coś mi się zdaje że nie ma już miejsc do Bukowiny... albo ślepy jestem. ja tam widze 7 wolnych To chyba będe musiał sobie okulary sprawić !Napisałem do Jarko o wolne miejsca... zobaczymy .... coś mi się zdaje że nie ma już miejsc do Bukowiny... albo ślepy jestem. ja tam widze 7 wolnych ale Grisza ma 8 fajnych koleżanek, które zawsze jeżdzą z nim :gwizdanie: bez nich nie pojedzie..... Żeby ino 8.. reszta na mnie w domu czeka
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Żeby ino 8.. reszta na mnie w domu czeka kilka moge przygarnac :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Żeby ino 8.. reszta na mnie w domu czeka kilka moge przygarnac :gwizdanie: one chcą prawdziwego debeściaka
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Żeby ino 8.. reszta na mnie w domu czeka kilka moge przygarnac :gwizdanie: one chcą prawdziwego debeściaka no to jestem idealnym kandydatem
akjam Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Dzięks dziewczyny za spota! Kiełbaska przepyszna!
stanley Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 Żeby ino 8.. reszta na mnie w domu czeka kilka moge przygarnac :gwizdanie: one chcą prawdziwego debeściaka no to jestem idealnym kandydatem wiem, szczególnie po dwóch piwach i 0,5l pana tadeusza śpisz jak debeściak
Kędzior Opublikowano 15 Marca 2011 Opublikowano 15 Marca 2011 wiem, szczególnie po dwóch piwach i 0,5l pana tadeusza śpisz jak debeściak masz na to jakies dowody? wiem kiedy powiedziec stop niezapomnij o gruszkowce :sick3:
Rekomendowane odpowiedzi