Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 a u mnie standard, no może nie taki standard bo zacząłem o 8 ale ok 12 już przy fajrancie byłem zmiany się szykują w robocie więc jest opcja, że nie bedę zmieniał roboty :gwizdanie: (z 12tyś na 17tyś netto) no ale temat do przemyślenia
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 akjam jak będziesz odezwij się do mnie na priva mam biznes DEAL jak złoto... :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 akjam jak będziesz odezwij się do mnie na priva mam biznes DEAL jak złoto... :gwizdanie: ze mną innych się nie robi
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 chyba rocznie miesięcznie.....i to samej podstawy
SoMeS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 chyba rocznie miesięcznie.....i to samej podstawy nowa agencja jakaś?
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 chyba rocznie miesięcznie.....i to samej podstawy nowa agencja jakaś? inna branża :gwizdanie:
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 chyba rocznie miesięcznie.....i to samej podstawy nowa agencja jakaś? inna branża :gwizdanie: Miszka to może coś pohandlujemy... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 chyba rocznie miesięcznie.....i to samej podstawy nowa agencja jakaś? inna branża :gwizdanie: Miszka to może coś pohandlujemy... :gwizdanie: dobra Ty mi powiedz ile dajesz a ja Tobie powiem co mogę Ci w tej cenie dać
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 chyba rocznie miesięcznie.....i to samej podstawy nowa agencja jakaś? inna branża :gwizdanie: Miszka to może coś pohandlujemy... :gwizdanie: dobra Ty mi powiedz ile dajesz a ja Tobie powiem co mogę Ci w tej cenie dać Nie, nie! Źle się zrozumieliśmy! :tongue4:
akjam Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 No to Ty masz kasę a ja mógłbym Ci coś sprzedać.
Miszka82 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 No to Ty masz kasę a ja mógłbym Ci coś sprzedać. ja nie chcę nic kupić
Kędzior Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 hehe no nieźle biznes widzę zrobiliścię hehehe niema to jak dobre porozumienie :> a ty Keżor co tak cicho siedzisz? jutro cię na spocie podobno niema?
keżor Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 hehe no nieźle biznes widzę zrobiliścię hehehe niema to jak dobre porozumienie :> a ty Keżor co tak cicho siedzisz? jutro cię na spocie podobno niema? zobaczymy o której wrócimy z tych gór może sie uda zajechać
Kanar Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 nudy.. ściągam właśnie windowsa 7 64 bity ale leci jak krew z nosa :/
Bulczas Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Siema Kanar wezmiesz mi jutro klucz do świec bo muszę wymienić.
Rekomendowane odpowiedzi