Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/19-etabeta-scirocco-tt-a5-golf-r32-passat-i1504105427.html za***iste felgi....
stanley Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/19-etabeta-scirocco-tt-a5-golf-r32-passat-i1504105427.html za***iste felgi.... całkiem, całkiem
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 zgadzam się, zresztą popatrzcie na naszych kolegów: Stanley - wysportowany, młody (oczywiście jest odwrotnie) i będzie dzieciak Diman - to samo, bebech jak beczka, będzie dzieciak Max - miał to samo, teraz trochę schudł, ale przed dietą zalał, będzie dzieciak byli chudzi i co? i nic, nie było dzieci Ps. Nie bijcie hmm to co powiesz na moj temat? :polew: :polew: panie szaliczku
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pan szaliczek sie obraził i pitnął :gwizdanie:
gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/19-etabeta-scirocco-tt-a5-golf-r32-passat-i1504105427.html za***iste felgi.... Fajne bo duże, jakby miały 16" to już by nie były takie super. Zauważ, że większość felg w rozmiarze 18" + jest w miarę fajna
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pan szaliczek sie obraził i pitnął :gwizdanie: tekst z gorsetem mnei rozpierdolil :polew:
Miszka82 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/19-etabeta-scirocco-tt-a5-golf-r32-passat-i1504105427.html za***iste felgi.... Fajne bo duże, jakby miały 16" to już by nie były takie super. Zauważ, że większość felg w rozmiarze 18" + jest w miarę fajna mi się te szprych za c**ja nie podobają
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 zgadzam się, zresztą popatrzcie na naszych kolegów: Stanley - wysportowany, młody (oczywiście jest odwrotnie) i będzie dzieciak Diman - to samo, bebech jak beczka, będzie dzieciak Max - miał to samo, teraz trochę schudł, ale przed dietą zalał, będzie dzieciak byli chudzi i co? i nic, nie było dzieci Ps. Nie bijcie hmm to co powiesz na moj temat? :polew: :polew: panie szaliczku idąc tokiem myślenia Pucka... ty masz brzuch i nie zalałeś nic - więc jesteś mega pipą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pan szaliczek sie obraził i pitnął :gwizdanie: tekst z gorsetem mnei rozpierdolil :polew: jego chyba tez bo go niema
gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pan szaliczek sie obraził i pitnął :gwizdanie: Ja bym powiedział, że zamknął się w sobie :gwizdanie: Ale z nas *uje, jak jeden..
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 idąc tokiem myślenia Pucka... ty masz brzuch i nie zalałeś nic - więc jesteś mega pipą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dzienks... a moze jestem romantykiem? wrazliwym uczuciowym i takiem tam k**wa inne szpargaly chyba bede musial ci wyciac jakis nr w BT :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Marzec 2011, 19:43_________________________________________________ poszedł ściągnąć gorset albo brat go leje
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ale szydera gnoje byłem zrobić sobie kolację, zaraz wyjeżdżam do roboty
krolu Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 idąc tokiem myślenia Pucka... ty masz brzuch i nie zalałeś nic - więc jesteś mega pipą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dzienks... a moze jestem romantykiem? wrazliwym uczuciowym i takiem tam cholera inne szpargaly chyba bede musial ci wyciac jakis nr w BT :gwizdanie: jak ja tam nie planuję spać... w sumie zastanawiam się czy nie wstąpić z podaniem o zwrot za nocleg :polew:
Grisza79 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 http://moto.allegro.pl/19-etabeta-scirocco-tt-a5-golf-r32-passat-i1504105427.html za***iste felgi.... Fajne bo duże, jakby miały 16" to już by nie były takie super. Zauważ, że większość felg w rozmiarze 18" + jest w miarę fajna Wiem wiem... dlatego też szukam czegoś w rozmiarze 19'. Ale nie w tej cenie 5600zł
gregory Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 idąc tokiem myślenia Pucka... ty masz brzuch i nie zalałeś nic - więc jesteś mega pipą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dzienks... a moze jestem romantykiem? wrazliwym uczuciowym i takiem tam cholera inne szpargaly Do prawdy?? A na zewnątrz tego nie widać, wcale tego nie pokazujesz
Kędzior Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 ale szydera gnoje nom pojechali cie niema co :polew:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 idąc tokiem myślenia Pucka... ty masz brzuch i nie zalałeś nic - więc jesteś mega pipą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dzienks... a moze jestem romantykiem? wrazliwym uczuciowym i takiem tam cholera inne szpargaly chyba bede musial ci wyciac jakis nr w BT :gwizdanie: jak ja tam nie planuję spać... w sumie zastanawiam się czy nie wstąpić z podaniem o zwrot za nocleg :polew: jeżeli chodzi o nocleg, zdecydowałem że jednak biorę 2 dni wolnego, bo od czwartku bez spania? chyba nie wytrzymam
Rekomendowane odpowiedzi