OKO Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 9000 post :decayed: no to już wiemy kto stawia w BT ty ty napinaczu forumowy
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 9000 post :decayed: napinacz rolka napinacza [br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 09:54_________________________________________________ śmieszna kwota wyjdzie, nieraz więcej w żabce wydajemy ja yhym wbijasz sobie to do ksiazki serwisowej? nie bo już mam cała zapisaną idź zobacz czy ci turbo nie wymontowali :gwizdanie: patrz im cały czas na ręce wymontowali i zamontowali CAHA
akjam Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 9000 post :decayed: To już teraz nic nie pisz bo fajnie to wygląda.
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 9000 post :decayed: To już teraz nic nie pisz bo fajnie to wygląda. chcialbys
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Kedzior, przyjeżdzasz dzisiaj do mnie, do pracy?
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Kedzior, przyjeżdzasz dzisiaj do mnie, do pracy? musze zalatwic pare rzeczy na miescie wiec niedam rady, jak bedziesz w domu to skocze tylko po te srubeczki i nakretki
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Kedzior, przyjeżdzasz dzisiaj do mnie, do pracy? musze zalatwic pare rzeczy na miescie wiec niedam rady, jak bedziesz w domu to skocze tylko po te srubeczki i nakretki tyle, że nie wiem o której wróce do domu, bo jade założyć LETNIE
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Kedzior, przyjeżdzasz dzisiaj do mnie, do pracy? musze zalatwic pare rzeczy na miescie wiec niedam rady, jak bedziesz w domu to skocze tylko po te srubeczki i nakretki tyle, że nie wiem o której wróce do domu, bo jade założyć LETNIE noł łej men
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 już mnie wk*rwia to piszczenie zimówek przy szybkim pokonywaniu zakrętów
OKO Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Kedzior, przyjeżdzasz dzisiaj do mnie, do pracy? musze zalatwic pare rzeczy na miescie wiec niedam rady, jak bedziesz w domu to skocze tylko po te srubeczki i nakretki tyle, że nie wiem o której wróce do domu, bo jade założyć LETNIE dopiero dziś przecież już wiosna jest od dwóch dni Staś el napinatore :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 10:54_________________________________________________ już mnie wk*rwia to piszczenie zimówek przy szybkim pokonywaniu zakrętów ustaw zbieżność nie będzie piszczeć
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 przecipka Staś el napinatore :gwizdanie: dobre już mnie wk*rwia to piszczenie zimówek przy szybkim pokonywaniu zakrętów widocznie zle ci pospawali auto i dlatego tak piszczy :polew:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie jak ty przeciez niewiesz gdzie jest pkt Gie a co dopiero :polew:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie jak ty przeciez niewiesz gdzie jest pkt Gie a co dopiero :polew: jak curva nie wiem
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie jak ty przeciez niewiesz gdzie jest pkt Gie a co dopiero :polew: jak curva nie wiem :doh1: - fejspalm :buahaha:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie jak ty przeciez niewiesz gdzie jest pkt Gie a co dopiero :polew: jak curva nie wiem :doh1: - fejspalm :buahaha:
OKO Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie jak ty przeciez niewiesz gdzie jest pkt Gie a co dopiero :polew: jak curva nie wiem o rzesz ty erotomanie gazowniku :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie jak ty przeciez niewiesz gdzie jest pkt Gie a co dopiero :polew: jak curva nie wiem o rzesz ty erotomanie gazowniku :polew: :polew: wpusc hydraulika/gazownika
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 piszczy, bo ma przeciążenia na poziomie 4gie jak ty przeciez niewiesz gdzie jest pkt Gie a co dopiero :polew: jak curva nie wiem o rzesz ty erotomanie gazowniku :polew: :polew: punkt "G" jest mi znany od dziecka, przy każdym bloku był podobny punkt :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi