stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 BTW Mam nówki Uniroyal Rainsport2 chyba będą ciut za miękkie, na 2 biegu i wciśnięciu podłogi dosyć długo świeci mi ESP :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Marzec 2011, 20:38_________________________________________________ ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... ja kupuje wszystko przeważnie od TOM77- ma dobre ceny
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC po co ci takie hamulce jak nie rezasz mocy
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC po co ci takie hamulce jak nie rezasz mocy krolu się najpierw woli zabezpieczyć
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC po co ci takie hamulce jak nie rezasz mocy bo bez dużego rezaniu planuje mieć 2x więcej niż w serii :kox: :kox:
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: wiadomo jak to jest, każdy chwali to na czym ma kase, albo to, na czym jeździ :gwizdanie:
diman Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 za dobrych hamulców nie można mieć - bo Ty wyhamujesz, ale 3 auta wjadą Ci w dupe
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 trochę elvis nie marudź lepsze to niż Twój check
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: wiadomo jak to jest, każdy chwali to na czym ma kase, albo to, na czym jeździ :gwizdanie: nie jest tak... już nie raz mówiłem, że zainwestuję na bank w FERODO...
Miszka82 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie Made in China
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 za dobrych hamulców nie można mieć - bo Ty wyhamujesz, ale 3 auta wjadą Ci w dupe dlatego mam hak... złapałem już Jette i Focusa na nim :kox: :kox:
Gość elvis80 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch no ja widziałem di mojego Bosch na allegro po 120 przód i 80 tył
stanley Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: wiadomo jak to jest, każdy chwali to na czym ma kase, albo to, na czym jeździ :gwizdanie: nie jest tak... już nie raz mówiłem, że zainwestuję na bank w FERODO... moim zdaniem jeden ch.uj :gwizdanie:
krolu Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 ktoś z forum mówił na Spocie że ma zniżki pracownicze w InterCars'ie ... kto to bo pewnie po sobocie będę klocki zamawiał komplet przód i może tył...a i może (oby nie tarcze) co byście powiedzieli na nawiercane przód...MIKODA widziałem ale nie wiem co powiecie na takie tarcze...w Mondeo miałem i fajnie nawet wyglądało...wkleiłbym jakieś foto ale powiedzcie jak... sam planuje dla siebie Mikody na tył... z przodu mam ATE POWER DISC Devastation mi pisał żebym nie kupował nic z ATE w tej chwili, więc kupiłem Ferodo i Bosch jedne i drugie sobie chwalą ... a ja na tarcze ATE nie narzeka, tylko klocki strasznie pylą ale nie kopciło się nigdy z nich tak jak z dimanowych niewiadomego pochodzenia :gwizdanie: :gwizdanie: no no no jakie niewiadome pochodzenie jechałem na lajcie a kopciło się jak z elektrowni :evil:
Rekomendowane odpowiedzi