Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Kędzior pasuje ci ten kropek :> kropka za Casanovę jeszcze nikt nie dostał wiesz jak bardzo sie musialem postarac zeby go dostac :evil: łaaaaaaa pysssssssszzzzz siekiera [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:25_________________________________________________Max gratuluje
tolek85 Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 I zostałem tatą Dawno mnie tu nie było, może w przyszłym tygodniu uda mi sie na spota wpaść wkońcu... MAX GRATULACJE
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 I zostałem tatą Dawno mnie tu nie było, może w przyszłym tygodniu uda mi sie na spota wpaść wkońcu... gratulacje Max wpadaj wpadaj... mam dla Ciebie pastę od samego prezesa dzieki za spota jak zwykle kupa śmiechu Dimek, dzięki za pomoc
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Dimek, dzięki za pomoc nieumialas odpalic auta?
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 keżor żyje? bo potrzebuję przysługi, pisałem mu PW ale sie nie odzywał chyba, że kto inny mi pomoże Był na spocie Dzięki za spotkanie a Tyś to który, bo nie zarejestrowałam [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 22:38_________________________________________________ Dimek, dzięki za pomoc nieumialas odpalic auta? nie interesuj się :gwizdanie:
diman Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 I zostałem tatą Dawno mnie tu nie było, może w przyszłym tygodniu uda mi sie na spota wpaść wkońcu... gratulacje Max wpadaj wpadaj... mam dla Ciebie pastę od samego prezesa dzieki za spota jak zwykle kupa śmiechu Dimek, dzięki za pomoc nie ma za co ważne, że się do domciu dokulałaś szczęśliwie
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 potem już jakoś poszło zatwardzenie? hehe... coś w ten deseń, ale później już lecialo na bieżąco
OKO Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 I zostałem tatą Dawno mnie tu nie było, może w przyszłym tygodniu uda mi sie na spota wpaść wkońcu... hehe GRATULUJE CÓRY to kiedy pijemy :?: :gwizdanie: poparzyłem sobie język kiełbachami z grilla ;( potem już jakoś poszło zatwardzenie?
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 I zostałem tatą Dawno mnie tu nie było, może w przyszłym tygodniu uda mi sie na spota wpaść wkońcu... hehe GRATULUJE CÓRY to kiedy pijemy :?: :gwizdanie: poparzyłem sobie język kiełbachami z grilla ;( trzeba było wciskać tak zachłannie ?
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 poparzyłem sobie język kiełbachami z grilla ;( to bardzo glodny chyba byles
addassko Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 GRATKI !! !! !! a Was do Kochłowic nastepny wtprek obiecuje jade z wami spokojnej nocy 3majcie sie -->
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 skoncze browara i ide na techniczny :polew:
Adrenalina Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 skoncze browara i ide na techniczny :polew:
akjam Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 A ja dopiero wróciłem. skoncze browara i ide na techniczny :polew: :gwizdanie: P.S. Do twarzy Ci z kropkiem. Max! Gratki tatusiu!
Kędzior Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 :gwizdanie: P.S. Do twarzy Ci z kropkiem. dzieki tez tak uwazam
akjam Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 :gwizdanie: P.S. Do twarzy Ci z kropkiem. dzieki tez tak uwazam Coś nie przyjechał na spota?
Rekomendowane odpowiedzi