Miszka82 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 łoszzzzzzzzzzzzzzz a ja jeszcze na chaci, zapitalam na spota
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 a co tu taka cisza jeszcze nikt niewrócił ze spota?
stanley Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 panowie dziś na spocie było prawie fajnie wprowadzam cenzurę na to, co wydarzyło się na spocie, nikt nic nie wie...
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Co tam dziś się działo? Ja niestety w pracy!
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 nic się niedziało nuda jak zwykle :polew: joke było fajnieee
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 co ukrywacie??? był wspólny spot z EU czy po prostu Wam wje*ali?
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 oo klubowicz Pucek hehehe :polew: już tylko zmienił kolor to wszystko by chciał wiedzieć
Pucek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 oo klubowicz Pucek hehehe :polew: już tylko zmienił kolor to wszystko by chciał wiedzieć to ja Ci załatwiam 1BE a Ty mi takie coś piszesz...
Kanar Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 hahahah ide szukać części na allegro, mówiłem że to auto ma napęd na złą oś :polew:
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 oo klubowicz Pucek hehehe :polew: już tylko zmienił kolor to wszystko by chciał wiedzieć to ja Ci załatwiam 1BE a Ty mi takie coś piszesz... Pucek mój przyjacieluuuuuuuu hehhee
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 hahahah ide szukać części na allegro, mówiłem że to auto ma napęd na złą oś :polew: kanak kokodżmbo i do przodu powodzenia w poszukiwaniu[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:22_________________________________________________ oo klubowicz Pucek hehehe :polew: już tylko zmienił kolor to wszystko by chciał wiedzieć to ja Ci załatwiam 1BE a Ty mi takie coś piszesz... Pucek mój przyjacieluuuuuuuu hehhee kędzior następnym razem jak śnieg będzie to chyba się skuszę na przejażdżkę twoim bolidem i jak sie q sprawuje :naughty:
Kędzior Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Stanley jak jechaliśmy się ślizgać to nie oślepiałem cię od tylu? tak z ciekawości pytam bo niewiem czy niemam za wysoko świateł Kanar bedzie dobrzeee [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:26_________________________________________________ kędzior następnym razem jak śnieg będzie to chyba się skuszę na przejażdżkę twoim bolidem i jak sie q sprawuje luzz wykupisz karnet 50zł za 5minut i śmigaj hehe ale widzisz jak odjeżdzałem to aż tak dobrze nieodchodziła :polew: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:30_________________________________________________zbieram się panowie śpijta dobrze
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 narta[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:40_________________________________________________ale tu cicho...[br]Dopisany: 05 Styczeń 2010, 22:41_________________________________________________coś zamula internet, a misza widze znowu ma sztube na internet
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 KTO ZAMAWIAŁ DŁUGOIS KASE NE KONTO WPŁACIC BO NIE MAM CZYM PISAĆ
krolu Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 no coś mi sie muli to forum :/ była mała awaria.. Co ci się stało/??
Maxito Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 no coś mi sie muli to forum :/ A ja myślałem że tylko mi ale widzę że łacza sie przegrzewają
akjam Opublikowano 5 Stycznia 2010 Opublikowano 5 Stycznia 2010 no coś mi sie muli to forum :/ A ja myślałem że tylko mi ale widzę że łacza sie przegrzewają Taaa...
Rekomendowane odpowiedzi