akjam Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem ze szpitala. Mała miała zabieg usuwania migdałków. Od 5ej na nogach! Padam na ryj!
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem ze szpitala. Mała miała zabieg usuwania migdałków. Od 5ej na nogach! Padam na ryj! siema
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Właśnie wróciłem ze szpitala. Mała miała zabieg usuwania migdałków. Od 5ej na nogach! Padam na ryj! jak miałem 6 lat wycinali mi trzeci migdał Krwi tyle, jakby świnie zarzynali, ch*uj lekarz wziął mnie z nienacka [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 19:03_________________________________________________coś tutaj cicho :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 ja nie piję ja też nie [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2011, 19:35_________________________________________________to cud :polew: :polew: :polew: :polew:
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 po pracy wszystko wskazuje na to, że jutro będę na spocie - taka mała informacja dla tych co nie chcą być na spocie jak ja jestem A tak się cieszyłem na jutrzejszy spot... Czyli jednak mnie nie będzie :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No Miszka, to faktycznie cud po pracy wszystko wskazuje na to, że jutro będę na spocie - taka mała informacja dla tych co nie chcą być na spocie jak ja jestem A tak się cieszyłem na jutrzejszy spot... Czyli jednak mnie nie będzie :gwizdanie: przykro mi ale mogę Ci posłać smsa jakby miało się zmienić, że jednak nie będę
Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No Miszka, to faktycznie cud po pracy wszystko wskazuje na to, że jutro będę na spocie - taka mała informacja dla tych co nie chcą być na spocie jak ja jestem A tak się cieszyłem na jutrzejszy spot... Czyli jednak mnie nie będzie :gwizdanie: przykro mi ale mogę Ci posłać smsa jakby miało się zmienić, że jednak nie będę i tak mi już zjebałeś cały jutrzejszy dzień Nie no... postaram się być, jutro wyjdzie co i jak i czy się pojawie
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 no to pssytt :gwizdanie: kurde a ja muszę jeszcze z wozidłem skoczyć na parking a Gin już czeka
Kanar Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 z wieczora jest tu kto czy wszyscy chleją??
stanley Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 z wieczora jest tu kto czy wszyscy chleją?? wszyscy chleją
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 z wieczora jest tu kto czy wszyscy chleją?? siemano jest jest ale wszyscy już mają dośc chyba :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 jol cziekierałt Tolek wezmiesz na spota lapka z xp ? yes zalatwilem w razie czego awaryjnie jeszcze jednego auto stoi u mechnika i na jutro będzie mała gleba... wkoncu Witam Tolek robi glebe a ja chętnie bym swój zawias zamienił na serie jak zobaczysz moja koze to chyba zmienisz zdanie
Kędzior Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 :polew: czyli dzień jak codzień? taka karma
Rekomendowane odpowiedzi