tolek85 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kurde, jakie wy macie piękne życie, tylko psst piwko wódeczka meczyki itp. Ja tymczasem wróciłem z uczelni a jutro od 8 do 18 :/ aż żyć się nie chce…
stanley Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kurde, jakie wy macie piękne życie, tylko psst piwko wódeczka meczyki itp. Ja tymczasem wróciłem z uczelni a jutro od 8 do 18 :/ aż żyć się nie chce… ja już swoje postudiowałem, nie masz najgorzej PS. Mam nadzieję, że nie chodzisz na wykłady :gwizdanie:
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kurde, jakie wy macie piękne życie, tylko psst piwko wódeczka meczyki itp. Ja tymczasem wróciłem z uczelni a jutro od 8 do 18 :/ aż żyć się nie chce… ja już swoje postudiowałem, nie masz najgorzej PS. Mam nadzieję, że nie chodzisz na wykłady :gwizdanie: Ja też studiowanie mam za sobą. No i jak to jest z tymi wykładami? Spadam na pifko... :kox:
Kędzior Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kurde, jakie wy macie piękne życie, tylko psst piwko wódeczka meczyki itp. Ja tymczasem wróciłem z uczelni a jutro od 8 do 18 :/ aż żyć się nie chce… ja już swoje postudiowałem, nie masz najgorzej PS. Mam nadzieję, że nie chodzisz na wykłady :gwizdanie: Ja też studiowanie mam za sobą. No i jak to jest z tymi wykładami? Spadam na pifko... :kox: ja tez mam studiowanie za soba, 2 fakultety zrobione zastanaiwam sie nad 3 ale musze to przemyslec :>
tolek85 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Kurde, jakie wy macie piękne życie, tylko psst piwko wódeczka meczyki itp. Ja tymczasem wróciłem z uczelni a jutro od 8 do 18 :/ aż żyć się nie chce… ja już swoje postudiowałem, nie masz najgorzej PS. Mam nadzieję, że nie chodzisz na wykłady :gwizdanie: Ja też studiowanie mam za sobą. No i jak to jest z tymi wykładami? Spadam na pifko... :kox: Różnie, bo na niektóre trzeba chodzić (obecność i zwolnienie z egzaminu)
paczek081 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Student nie narzekaj nie masz źle codziennie o 4 no najpóźniej o 5 rano moja 18 miesięczna córeczka budzi się do życia i szaleje na maxa a zasypia dopiero o 12 po południu i to na max 2 godziny. Teraz śpi więc pije wasze zdrowie
addassko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem.
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. szczególnie, że byłeś pewnie na nocce :gwizdanie:
addassko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. jutro bede wiedziac co i jak z nasza sprawa
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. szczególnie, że byłeś pewnie na nocce :gwizdanie: Na nocce u kumpla w garażu... :gwizdanie: :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. jutro bede wiedziac co i jak z nasza sprawa
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. szczególnie, że byłeś pewnie na nocce :gwizdanie: Na nocce u kumpla w garażu... :gwizdanie: chlor
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. szczególnie, że byłeś pewnie na nocce :gwizdanie: Na nocce u kumpla w garażu... :gwizdanie: chlor Delikatnie było.
addassko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. szczególnie, że byłeś pewnie na nocce :gwizdanie: Na nocce u kumpla w garażu... :gwizdanie: chlor Delikatnie było. niewiezymy
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. szczególnie, że byłeś pewnie na nocce :gwizdanie: Na nocce u kumpla w garażu... :gwizdanie: chlor Delikatnie było. jasne :evil:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :gwizdanie: pospałeś a ja od 6.00 na służbie No trochę się drzemnąłem. szczególnie, że byłeś pewnie na nocce :gwizdanie: Na nocce u kumpla w garażu... :gwizdanie: chlor Delikatnie było. jasne :evil: Parę bronxów... Totalny luzik.
Rekomendowane odpowiedzi