diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 dobra śmigam na garaż wymienić uszczelkę na turbinie bo mi olej puszcza do później
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 dobra śmigam na garaż wymienić uszczelkę na turbinie bo mi olej puszcza do później Good luck!
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 opanowane się zobaczy czy w końcu będzie z tym spokój :>[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 13:33_________________________________________________ :sick3: no i znowu przesadziłeś :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :sick3: Najlepszego... :polew: opanowane się zobaczy czy w końcu będzie z tym spokój :>
Miszka82 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 witka K.O nie było dziś byłem na Los Numeros - takie se, momentami śmieszne :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :sick3: Najlepszego... :polew: opanowane się zobaczy czy w końcu będzie z tym spokój :> Wczoraj była maskara... do 4 rano walczyliśmy
addassko Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 :sick3: Najlepszego... :polew: opanowane się zobaczy czy w końcu będzie z tym spokój :> Wczoraj była maskara... do 4 rano walczyliśmy ulalalala zebys nam do wtorku wytrzezwiał
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość :oklaski: no to teraz cza pod tą okazje coś wypić żeby się nie psuło :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:10_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość a kiedy tego Fmica zakładasz w końcu
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość :oklaski: no to teraz cza pod tą okazje coś wypić żeby się nie psuło :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:10_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość a kiedy tego .... zakładasz w końcu nie wiem co masz na mysli
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość Co tu taka pustka?
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość Co tu taka pustka? a co mogą robić żłopusie w sobotę :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość :oklaski: no to teraz cza pod tą okazje coś wypić żeby się nie psuło :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:10_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość a kiedy tego .... zakładasz w końcu nie wiem co masz na mysli auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość :oklaski: no to teraz cza pod tą okazje coś wypić żeby się nie psuło :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:10_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość a kiedy tego .... zakładasz w końcu nie wiem co masz na mysli :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 18:22_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość Co tu taka pustka? a co mogą robić żłopusie w sobotę :gwizdanie: jak to co rezac sprzątać okna myc i takie tam różne rzeczy
stanley Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja dzisiaj malowałem kuchnię u dziadka, już mi się nic nie chce no chyba, że piwo - to mogę się napić :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość Co tu taka pustka? a co mogą robić żłopusie w sobotę :gwizdanie: Wlew! auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość :oklaski: no to teraz cza pod tą okazje coś wypić żeby się nie psuło :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:10_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość a kiedy tego .... zakładasz w końcu nie wiem co masz na mysli auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość :oklaski: no to teraz cza pod tą okazje coś wypić żeby się nie psuło :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 17:10_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość a kiedy tego .... zakładasz w końcu nie wiem co masz na mysli :gwizdanie: :naughty:[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 18:22_________________________________________________ auto odebrane i wszystko bangla kat wywalony i auto dostało trzecią młodość Co tu taka pustka? a co mogą robić żłopusie w sobotę :gwizdanie: jak to co rezac sprzątać okna myc i takie tam różne rzeczy Okna myć... :polew: No chyba, że w A4ce...
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja dzisiaj malowałem kuchnię u dziadka, już mi się nic nie chce no chyba, że piwo - to mogę się napić :gwizdanie: a ja dzisiaj rezanko w garażu i też mi się nie chce już nic fure tylko odstawie i może jakiś drinek pyknę
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ja dzisiaj malowałem kuchnię u dziadka, już mi się nic nie chce no chyba, że piwo - to mogę się napić :gwizdanie: a ja dzisiaj rezanko w garażu i też mi się nie chce już nic fure tylko odstawie i może jakiś drinek pyknę Ja dziś do roboty na noc więc bez alko.
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Okna myć... :polew: No chyba, że w A4ce... ty sie nie śmiej bo już 2 razy musiałem myc bo kaśka nie dała rady [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 18:38_________________________________________________ ja dzisiaj malowałem kuchnię u dziadka, już mi się nic nie chce no chyba, że piwo - to mogę się napić :gwizdanie: a ja dzisiaj rezanko w garażu i też mi się nie chce już nic fure tylko odstawie i może jakiś drinek pyknę Ja dziś do roboty na noc więc bez alko. ty sie masz dobrze :gwizdanie:
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Okna myć... :polew: No chyba, że w A4ce... ty sie nie śmiej bo już 2 razy musiałem myc bo kaśka nie dała rady No chciałbym to widzieć! :polew: ja dzisiaj malowałem kuchnię u dziadka, już mi się nic nie chce no chyba, że piwo - to mogę się napić :gwizdanie: a ja dzisiaj rezanko w garażu i też mi się nie chce już nic fure tylko odstawie i może jakiś drinek pyknę Ja dziś do roboty na noc więc bez alko. ty sie masz dobrze :gwizdanie: Nie chce mi się dziś do roboty bo coś ciulato się czuje.
Rekomendowane odpowiedzi