akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! a ja jednak sobie odpuściłem wlewik bo jakoś stracha mam czy nie cza będzie jechać gdzieś na rodzenie poczekam aż się mały urodzi i wtedy sobie odbije :kox: Wódeczki nigdy nie braknie a ajakby cza było jechać rodzić to zonk! no i właśnie też tak myślę i dałem sobie spokój chodź smaki są :gwizdanie: :gwizdanie: Walcz z tym! no wlasnie walcze zrobilem sobie zamiast drina grysik :polew: :polew: No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza? jak to co :gwizdanie: MEGA KAC Zrób se drynka!
Kędzior Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza? jak to co :gwizdanie: MEGA KAC no to klinem gojestem :>
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza? jak to co :gwizdanie: MEGA KAC no to klinem gojestem :> Gdzieś była jak Cie nie było?
Kędzior Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza? jak to co :gwizdanie: MEGA KAC no to klinem gojestem :> Gdzieś była jak Cie nie było? a w robocie i takie tam [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 22:31_________________________________________________czas spac bo jutro zas atak do pracy
diman Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza? jak to co :gwizdanie: MEGA KAC no to klinem gojestem :> Gdzieś była jak Cie nie było? a w robocie i takie tam [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 22:31_________________________________________________czas spac bo jutro zas atak do pracy widze ze mu sie spieszy z tym b6
akjam Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 No straszna nuda. Wszyscy chleją pewnie! Chlory! Co jest Grisza? jak to co :gwizdanie: MEGA KAC no to klinem gojestem :> Gdzieś była jak Cie nie było? a w robocie i takie tam [br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 22:31_________________________________________________czas spac bo jutro zas atak do pracy widze ze mu sie spieszy z tym b6 :gwizdanie:
akjam Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 do rana Eeeee tam... :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 01:24_________________________________________________No to lecę się drzemnąć!
addassko Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i spadam z rodzinka kierunek Ustroń - Wisła
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i spadam z rodzinka kierunek Ustroń - Wisła powodzi się
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i spadam z rodzinka kierunek Ustroń - Wisła powodzi się i to gada ten co ostatnio w casynie miliony przegrywa
Miszka82 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 i spadam z rodzinka kierunek Ustroń - Wisła powodzi się i to gada ten co ostatnio w casynie miliony przegrywa kie tam miliony drobniaki
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Obudziłem się i jadę na szpila. nie połam sie
Rekomendowane odpowiedzi