stanley Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Obudziłem się i jadę na szpila. jadę na grylla idę po piwo żarcik
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gotuje he ja tylko sprzątam gotowanie zostawiam mojej daje rade jeszcze przy garnuszkach stać :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:37_________________________________________________ opier*alam się to tak jak ja w między czasie sprzątania :evil:
Seski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gotuje he ja tylko sprzątam gotowanie zostawiam mojej daje rade jeszcze przy garnuszkach stać :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:37_________________________________________________ opier*alam się to tak jak ja w między czasie sprzątania :evil: czyli cały czas...? :gwizdanie:
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gotuje he ja tylko sprzątam gotowanie zostawiam mojej daje rade jeszcze przy garnuszkach stać :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:37_________________________________________________ opier*alam się to tak jak ja w między czasie sprzątania :evil: czyli cały czas...? :gwizdanie:
Seski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gotuje he ja tylko sprzątam gotowanie zostawiam mojej daje rade jeszcze przy garnuszkach stać :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:37_________________________________________________ opier*alam się to tak jak ja w między czasie sprzątania :evil: czyli cały czas...? :gwizdanie: :laghing2: nie bój się nikomu nie powiem... [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:42_________________________________________________qurwa era to FV nawet w niedziele wystawia... i zdu*ili mi weekend... :gwizdanie:
gracia Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gotuje he ja tylko sprzątam gotowanie zostawiam mojej daje rade jeszcze przy garnuszkach stać :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:37_________________________________________________ opier*alam się To dobrze że jeszcze dosięga i brzuszek jej nie przeszkadza
Seski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 gotuje he ja tylko sprzątam gotowanie zostawiam mojej daje rade jeszcze przy garnuszkach stać :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:37_________________________________________________ opier*alam się To dobrze że jeszcze dosięga i brzuszek jej nie przeszkadza zawsze może stać bokiem...
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To dobrze że jeszcze dosięga i brzuszek jej nie przeszkadza po pierwsze to te twoje cytaty koleżanko popraw bo jesteś siostrą moderatora i Ci nie wypada a po drugie to o co ci chozi
Seski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 To dobrze że jeszcze dosięga i brzuszek jej nie przeszkadza po pierwsze to te twoje cytaty koleżanko popraw bo jesteś siostrą moderatora i Ci nie wypada a po drugie to o co ci chozi ty też się popraw poprostu gracja popsuła forum i teraz wszystkim tak wychodzi...
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kużwa sam se z tym cytatem nie daje rady prośba do moderatora żeby poprawił :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:53_________________________________________________ To dobrze że jeszcze dosięga i brzuszek jej nie przeszkadza po pierwsze to te twoje cytaty koleżanko popraw bo jesteś siostrą moderatora i Ci nie wypada a po drugie to o co ci chozi ty też się popraw poprostu gracja popsuła forum i teraz wszystkim tak wychodzi... no kużwa dokładnie
Seski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 kużwa sam se z tym cytatem nie daje rady prośba do moderatora żeby poprawił :gwizdanie: :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 12:54_________________________________________________dobra czas na myju
gracia Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jeden usuwa drugi psuje... u nas to rodzinne.
diman Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jeden usuwa drugi psuje... u nas to rodzinne. :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jeden usuwa drugi psuje... u nas to rodzinne. niczego szczegolnego nie mozna by sie bylo spodziewac :polew: i po pracy jeszcze tylko pon-pia :polew: potem sob-nied i zleci :polew:
Rekomendowane odpowiedzi